Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΕΧΩΣ 60 ΝΟΣΚΟΜΕΙΑ ΛΟΓΟ "ΣΥΜΜΑΖΕΜΑΤΟΣ" ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!!!


Σχέδιο - χειρουργική, b& 
w. fotosearch 
- αναζήτηση clipart, 
απεικονίσεων σε 
αφίσα, σχεδίων 
και διανυσματικών 
γραφικών eps συμπυκνωμένης 
μορφής postscriptΓράφει ο petrosdiver.
Παρά του ότι το ζήτημα της συγχώνευσης των νοσηλευτικών ιδρυμάτων, δεν ετέθει στη συνάντηση που είχαν οι τροϊκανοί με τον υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο , πληροφορίες αναφέρουν ότι εδώ και καιρό υπάρχει σχετικό αίτημα κατατεθειμένο.  
Το αίτημα αναφέρει οτι τα 150 νοσηλευτικά ιδρύματα που λειτουργούν σήμερα πρέπει να μειωθούν το πολύ σε 90.
Οι κύριοι της Τρόϊκας θεωρούν το μέτρο αυτό αναγκαίο διότι μόνο έτσι θα μειωθεί  το λειτουργικό κόστος.
Φυσικά το τί παρενέργειες θα έχει αυτή η πράξη στην κοινωνία δεν τους ενδιαφέρει.
Δεδομένης λοιπόν της κατάστασης, θα τους προτείναμε μια ακόμη καλύτερη οικονομική λύση.
Να γίνουν τα 150 νοσηλευτικά ιδρύματα 15!!!
Θα έχετε πολλαπλάσια εξοικονόμηση κονδυλίων και θα έρθει  και  η πολυπόθητη ανάπτυξη.
Σίγουρα θα υπάρξη κατακόρυφη αύξηση θανάτων και θα χρειάζετε κάποιος "μέσον" για να κλείσει ραντεβού με τα γραφεία τελετών. Επάγγελμα που αναμένετε να απογειωθεί και να γνωρίσει μεγάλη ανάπτυξη το αμέσως επόμενο διάστημα.
Τα δε επιπλέον κονδύλια που θα εξασφαλιστούν απο την μείωση των νοσηλευτικών ιδρυμάτων να δοθούν στους μεγαλοεργολάβους, στους " νταβαντζήδες" κατά Κων/νο Καραμανλή τον νεότερο, για την δημιουργία μεγάλων  οδικών αρτηριών ταχείας κυκλοφορίας (βλέπε Αούτομπαν), ώστε να κινούνται ταχύτερα και με μεγαλύτερη ασφάλεια οι νεκροφόρες που θα μας προμηθεύσει με τον απαραίτητο δανεισμό βεβαίως... βεβαίως, η φράου Μέρκελ και θα πληρώνουν και διόδια.
Τα δε άδεια κτίρια- νοσοκομεία που θα προκύψουν απο αυτή την διαδικασία και που σημειωταίον έχει πληρώσει ο Ελληνικός λαός και οι διάφοροι δωρητές, να μπούν προς πώληση υπέρ των δανειστών μας, στο ταμείο αποκρατικοποιήσεων.
Γιατί λοιπόν να "σπαταληθούν" χρήματα για πρόσληψη προσωπικού στα νοσοκομεία με οτι αυτό συνεπάγεται, όταν με μερικά λουκέτα θα έρθει σίγουρα η ανάπτυξη;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...