Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Έχουμε χρέος ως Έλληνες να μην ξεχνάμε τις ευθύνες της χούντας 1967 – 1974 για την εθνική καταστροφή.

Παρατηρούμε με εξαιρετική ανησυχία ότι όταν σήμερα αναζητάμε ευθύνες για το κατάντημα του Τόπου από κάθε πολιτικό και κάθε κόμμα, ξεχνάμε τις ολέθριες ευθύνες της χούντας για το πως φτάσαμε ως εδώ. Τα νέα παιδιά που δεν έχουν καμία μνήμη για τους εγκληματίες χουνταίους του 1967, θα νομίζουν πως ό,τι συμβαίνει σήμερα στον Τόπο, οφείλεται στις πολιτικές δυνάμεις της μεταπολίτευσης. Φυσικά και δεν υποτιμούμε τις ευθύνες των πολιτικών δυνάμεων της…μεταπολίτευσης με αποκορύφωμα την εθνική μειοδοσία Σημίτη και τις γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο που το έθνος μπόρεσε να ανακτήσει μόλις λίγους μήνες πριν, μέσω της ιστορικηλς συμφωνίας ΕΕ – ΝΑΤΟ για το μεταναστευτικό. Όμως, το σαράκι που κατατρώει σήμερα τα εθνικά μας θέματα, με κορυφαίο παράδειγμα την Κύπρο, οφείλεται στους εγκληματίες της χούντας του 1967. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ. Γιατί από την οικονομική κρίση θα βγούμε νικητές με όποιο τίμημα. Αυτό που ακόμα και σήμερα υπονομεύει το εθνικό μας μέλλον είναι η αφροσύνη των χουνταίων του 1967 που έδωσαν το δικαίωμα στην Τουρκία να βάλει πόδι στην μαρτυρική Κύπρο.
Έλληνες θυμηθείτε: Πριν απ’ όλα είναι η Ελλάδα και οι Έλληνες. Η Ελλάδα και οι Έλληνες έχουν την δύναμη να αντισταθούν σε εκείνους που οδηγούν σε οικονομικού τέλμα. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνούν ποιοί είναι εκείνοι που τους οδήγησαν στο εθνικό τέλμα. Οι Έλληνες δίδαξαν την Δημοκρατία. Και όταν στην Ελλάδα η δημοκρατία χάθηκε τότε χάσαμε και κομμάτια του Εθνικού μας κορμού.
Τα παραπάνω αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη σημασία όσο πάνω στη λήθη των εθνικών κακουργημάτων της χούντας κάποιοι χτίζουν συγκροτήματα.
Παραθέτουμε δύο παραδείγματα :
1. Πρώτον το χοιροστάσιο που Φάληρο, το οποίο δεν διστάζει να στηρίζει τις κληρονομιές της χούντας δηλαδή την χρυσή Αυγή του Μιχαλολιάκου και του Κασιδιάρη.

2. Δεύτερον, το συγκρότημα Λαμπράκη, το οποίο ξεψυχάει αλλά πρώτα βγαίνει το χούι και μετά η ψυχή.
https://wpcomwidgets.com/render/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...