Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Σαμαράς-ντετέκτιβ παρακολουθεί το Δημόσιο


Ο ΑΝτώνης Σαμαράς, αιφνιδιάζει για άλλη μια φορά τις παλαιωμένες δομές του δημοσίου (Digirtal Artwork: Μάκης Ανασιάδης)Ο ΑΝτώνης Σαμαράς, αιφνιδιάζει για άλλη μια φορά τις παλαιωμένες δομές του δημοσίου.
Μάλιστα, ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε ότι αναλαμβάνει προσωπικά την παρακολούθηση της πορείας της Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Σε κατ’ιδίαν συζήτησή του με δημοσιογράφους, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι από τη στιγμή που ανέλαβε αυτή την υπόθεση δεν πρόκειται να χάσει τη Διοικητική Μεταρρύθμιση από τα μάτια του και θα γίνει, κυριολεκτικά, σκιά της. Πιο συγκεκριμένα, θα μπαίνει φουριόζος σε ένα ταξί και θα λέει στον ταρίφα «ακολούθησε αυτή τη Διοικητική Μεταρρύθμιση» σκοπεύοντας να την πιάσει στα πράσα με κακές παρέες όπως η Γραφειοκρατία και ο Χαμένος Χρόνος.
«Πρέπει να στείλουμε ισχυρό σήμα στους εταίρους ότι προχωρούν οι Διαρθρωτικές Αλλαγές», δήλωσε ο πρωθυπουργός-ντετέκτιβ Μάρλοου (και Σαμάρλοου). Για το λόγο αυτό, το σχέδιο του περιλαμβάνει και την τοποθέτηση ενός μικροσκοπικού πομπού στο φουστάνι των Αλλαγών, που με τη σειρά του θα αναμεταδίδει ειδικό ισχυρό σήμα στα κεντρικά στις Βρυξέλλες ώστε να μπορούν ανά πάσα στιγμή οι εταίροι μας να βλέπουν σε ποιο σημείο βρίσκονται, αυτές οι Αλλαγές, αν προχωρούν με γρήγορη ταχύτητα ή αν έχουν χαθεί στο λαβύρινθο των πελατειακών σχέσεων.
Επειδή όμως οι δυνάμεις του Χθες, που θέλουν να παρεμποδίσουν την πορεία της χώρας προς την Ανάπτυξη είναι πολλές και ο πρωθυπουργός κινδυνεύει να βρεθεί σε κανένα χαντάκι, θα είναι εξοπλισμένος και με ένα 38άρι Σμιθ εν Γουέσον, που όμως θα παίρνει 26,6 σφαίρες λόγω της 30% μείωσης των δομών του Δημοσίου. Ερωτώμενος σχετικά ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης διαβεβαίωσε ότι οι 11,4 σφαίρες που περισσεύουν δεν πρόκειται να απολυθούν αλλά θα αξιοποιηθούν σε άλλα 38άρια του ευρύτερου δημόσιου τομέα που, για το λόγο αυτό, θα ρίχνουν 39, 40 έως και 42 σφαίρες αναλόγως. Κάθε μία τους θα γράφει πάνω τη λέξη «ΣΠΑΤΑΛΗ».
Με δεδομένη την θέσπιση της θέσης Πρωθυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης διαπίστωσε ότι έχει μείνει χωρίς αντικείμενο, οπότε έκλεισε το Υπουργείο και πήγε διακοπές γιατί, είπε, δεν του αρέσει να ανακατεύεται στις υποθέσεις των άλλων.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...