Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Σοκ από νεο «Κωσταλέξι» με Δημόσιο Οργανισμό!

  Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές, όταν μέσα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο του δημοσίου, ανακαλύφθηκε υπηρεσία με υπαλλήλους που δεν είχε ασχοληθεί κανείς μαζί τους για τα τελευταία 25 χρόνια! 


Αυτή την σοκαριστική εικόνα αντίκρυσαν οι αρμόδιοι υπάλληλοι μόλις άνοιξαν την Δημοσιονομική Βόμβα στο εγκαταλελειμμένο κτήριο για το οποίο όλοι σώπαιναν από ντροπή (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης) Αυτή την σοκαριστική εικόνα αντίκρυσαν οι αρμόδιοι υπάλληλοι μόλις άνοιξαν την Δημοσιονομική Βόμβα στο εγκαταλελειμμένο κτήριο για το οποίο όλοι σώπαιναν από ντροπή.
 Άνθρωποι που ζούσαν ανάμεσα στα ίδια τους τα εσωτερικά σημειώματα ποτέ δεν είχαν σταλεί, που δεν είχαν δει για χρόνια τον ήλιο και ζούσαν με το λιγοστό φως που άφηναν να περάσει τα χαλασμένα στόρια και δεκάδες άδεια ποτήρια φραπέδων πεταμένα σε ξέχειλισμένα καλάθια, συνθέτουν τη φρικιαστική εικόνα που αντίκρυσαν οι υπάλληλοι του υπουργείου διοικητικής μεταρρύθμισης, σε έλεγχο ρουτίνας που έκαναν ενόψει της επίσκεψης κλιμακίου της τρόικας στο υπουργείο τους. Η συγκεκριμένη υπηρεσία «Κωσταλέξι», που φαίνεται ότι πολλοί γνώριζαν αλλά η ντροπή και η ενοχή σφάλιζε τα στόματά τους, από ό,τι φαίνεται, δημιουργήθηκε το 1987, με αντικείμενο την ανάθεση έργου σε μια σειρά παρόμοιων υπηρεσιών (που με τη σειρά τους είχαν δημιουργηθεί με στόχο να αναθέτουν έργο σε αντίστοιχες υπηρεσίες) και στην οποία είχαν διοριστεί μέλη των τότε κλαδικών. Οι υπάλληλοι που βρέθηκαν στα γραφεία, διαμετακομίστηκαν σε νοσοκομείο σε άθλια κατάσταση απραξίας, ενώ παρακολουθούνται από ψυχιολόγους προκειμένου να μην αποβεί μοιραίο για τους ίδιους, το σοκ της εξόδου από την απραξία. Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, δήλωσε θα διεξαχθεί ΕΔΕ για το μεμονωμένο αυτό γεγονός και ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία θα συγχωνευθεί με τον ΟΣΥΠΔΕΣ (Οργανισμό Συγχώνευσης Υπηρεσιών Που Δεν Συγχωνεύονται).
 Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...