Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Τα είπε όλα σε μια δήλωση…

Τα είπε όλα σε μια δήλωση… Ο πιλότος της Ferrari, Φ.Αλόνσο μετά την νίκη του στο Γερμανικό GP, μίλησε για την πολιτική της Γερμανίας απέναντι στις χώρες του Νότου. 
Ο Ισπανός οδηγός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω πολλά από πολιτική, αλλά είναι αλήθεια... στην Ισπανία δεν είναι πολύ καλή η κατάσταση. Όμως, ένας Ισπανός, με ένα ιταλικό αυτοκίνητο, σχεδιασμένο από έναν Έλληνα να νικά στη Γερμανία είναι κάτι πολύ καλό», αναφερόμενος βέβαια στον Έλληνα Νικόλα Τομπάζη, ο οποίος είναι επικεφαλής σχεδιασμού της Ferrari. Ο Γερμανός πιλότος  της Red Bull Σ.Φέτελ, δεν έχασε μόνο την πρωτιά μέσα στο σπίτι του αλλά έπεσε από την 2η θέση στην 5η.
WallNews

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...