Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Ελληνικές ανησυχίες.....!!!!




Ο Γιάννης  ....όπουλος άρχισε την ημέρα του νωρίς βάζοντας το made in JAPAN ξυπνητήρι του  για τις 6 το πρωί.  
Αφού έφτιαξε τον καφέ του στο made in TURKEY  "μπρίκι" του, ξυρίστηκε με την made in GERMANY ηλεκτρική του μηχανή. Κατόπιν έβαλε το made in SRI LANKA πουκάμισό του, τα made in SINGAPORE φιρμάτα jeans  και τα made in ITALY Παπούτσια του.
Εκανε πρωινό φτιάχνοντας τα αυγά του στην καινούργια του made in INDIA ηλεκτρική ψηστιέρα, μαζί με λίγο τυρί GOODA ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ, κανα δυό λουκάνικα ΦΡΑΚΦΟΥΡΤΗΣ και τοματούλα απο το ΙΣΡΑΗΛ.
Τέλος "χτύπησε" και δυο μήλα ΧΙΛΗΣ μαζί με ένα πορτοκάλι ΙΣΠΑΝΙΑΣ.
 

Έριξε μία γρήγορη ματιά στο made in MEXICO "laptop" κομπιούτερ του για να ελέγξει τα emails του κοιτάζοντας συγχρόνως το made in TAIWAN ρολόι του και ξεκίνησε να φύγει.
Κλείδωσε την
made in USA πόρτα ασφαλείας του σπιτιού του, μπήκε στο made in FRANCE αυτοκίνητό του, το οποίο φουλάρισε στο πρώτο πρατήριο με βενζίνη απο SAUDI ARABIA και άρχισε το ψάξιμο για μια καλή δουλειά στην ΕΛΛΑΔΑ…   
Επιστρέφοντας στο σπίτι μετά το τέλος μιάς ακόμα άκαρπης και αποκαρδιοτικής προσπάθειας για εύρεση εργασίας και αφού εκτύπωσε μερικά ακόμα αντίγραφα συστατικών επιστολών στον made in MALAYSIA εκτυπωτή του, ο Γιάννης αποφάσισε να ξεκουραστεί λίγο. 
Έβαλε τις made in BRAZIL παντούφλες του, πήρε  στο χέρι του ένα made in FRANCE ποτήρι κρασί και άνοιξε την made in INDONESIA τηλεόρασή του. Εξακολουθούσε όμως να τον βασανίζει το ερώτημα....γιατί δεν μπορούσε να βρει μια δουλειά στην ΕΛΛΑΔΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...