Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

"Καλή αρχή" για την κυβερνητική τρόικα με...παραίτηση του υφ. Εργασίας Νίκου Νικολόπουλου.

Γράφει ο petrosdiver.
Πριν καλά καλά δώσει την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνησή του ο υφυπουργός Εργασίας και βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Νίκος Νικολόπουλος   υπέβαλε την παραίτησή του. 
Όπως αναφέρετε στην επιστολή του, ο λόγος της παραίτησης είναι η διαφωνία του με την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου και συγκεκριμένα στα εργασιακά, τα οποία θα έπρεπε να έχουν τεθεί ευθύς εξ' αρχής στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την τρόικα. Σε απλά Ελληνικά δεν πρόκειται να επιτραπεί καμμία συζήτηση για επαναδιαπραγμάτευση στα εργασιακά. Αντιθέτως θα ζητηθούν περαιτέρω μειώσεις. 
Για να αποφύγει λοιπόν ο βουλευτής τις "συνέπειες" μιας τέτοιας πολιτικής που θα ακολουθηθεί απο σήμερα, δήλωσε παραίτηση. 

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή παραίτησης του Ν. Νικολόπουλου


Διευχών  των αγίων (πολιτικών)-πατέρων ημών κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός, ελέησον και σώσον ημάς ... Αμήν !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...