Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ.

autoktoniampalkoniΜια ακόμη αυτοκτονία ενός 56χρονου συνταξιούχου αστυνομικού, έρχεται να συγκλονίσει και πάλι το πανελλήνιο. 
Ο άτυχος άνδρας ”βούτηξε” στο κενό από τον 3ο όροφο του σπιτιού του στο Ηράκλειο, δίνοντας έτσι τέλος στη ζωή του. 
Ο λόγος που τον οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα ηταν η αδυναμία του να καλύψει ως πατέρας, τις υποχρεώσεις του έναντι του παιδιού του που λογοδόθηκε. 
Το δράμα σημειώθηκε αργά χθες το απόγευμα στην περιοχή της λεωφόρου Μαρτύρων, κοντά σε γνωστό πολύκατάστημα. 
Γείτονες και περαστικοί έμειναν σοκαρισμένοι να κοιτούν το άψυχο σώμα του αυτόχειρα, που κείτονταν στο πεζοδρόμιο μπροστά στην είσοδο του κτιρίου, ενώ συνάδελφοί του από την Αστυνομικοί Διεύθυνση Ηρακλείου έχουν συγκλονιστεί με την απόφαση του πρώην συναδέλφου τους. 
Συγκλονιστική και η δήλωση του ιατροδικαστή Μανώλη Μιχαλοδημητράκη, ο οποίος περιέγραψε  το δράμα που κρύβεται πίσω απο μια ακόμη αυτοκτονία, χαρακτηρίζοντας το νεκρό άνθρωπο με ”Α” κεφαλαίο. "Αν και έχω διενεργήσει 20.000 νεκροψίες σε Ελλάδα και Αμερική, δεν έχω τη δύναμη να μπω καν στο νεκροτομείο και να αντικρίσω τη σορό του άτυχου συνταξιούχου αστυνομικού που έδωσε τέλος στη ζωή του στο Ηράκλειο επειδή δεν είχε την οικονομική άνεση να καλύψει ως πατέρας τις υποχρεώσεις του έναντι του παιδιού του που λογοδόθηκε".
Το γεγονός πάντως πέρασε οπως ήταν φυσικό στα "ψιλά " και δεν φαίνεται να ενόχλησε κανέναν απο αυτούς που ενοχλήθηκαν τα μάλα με τα "ρατσιστικά" σχόλια της Βούλας Παπαχρήστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...