Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Τουριστική επένδυση στον Κορυδαλλό από Κλίντον!

Ο Μπιλ Κλίντον χαιρετάει τους τρόφιμους των φυλακών Κορυδαλλού, ικανοποιημένος από την εξέλιξη της επένδυσης. 

Μαρίνα για πολυτελείς θαλαμηγούς, κέντρο θαλασσίων σπορ και καζίνο, περιλαμβάνει το «πακέτο αξιοποίησης» του προαύλιου των φυλακών Κορυδαλλού, που συμφώνησαν οι αμερικάνοι επενδυτές του Μπιλ Κλίντον! 

Η μεγαλύτερη ίσως επένδυση στον Τουρισμό, που έγινε τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, δρομολογήθηκε με την επίσκεψη του Μπιλ Κλίντον και των επενδυτών του στη χώρα μας, χαρη σε μια εξαιρετική επίδειξη που οργάνωσε το υπουργείο δικαιοσύνης σε συνεργασία με τον ΕΟΤ.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι αμερικάνοι επενδυτές, επισκέφθηκαν σε ανύποπτο χρόνο τις εγκαταστάσεις στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών, όπου εντυπωσιάστηκαν τόσο από την αρτιότητα της υποδομής, όσο και από τις προοπτικές για δωρεάν εργατικό δυναμικό από τους κρατούμενους, οι οποίοι όπως διαβεβαίωσε η δεύθυνση των φυλακών, εργάζονται δωρεάν, από χόμπυ! 
Επίκετρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος, ένα νέο ανερχόμενο είδος τουρισμού, ο λεγόμενος «Ψυχιατρικός Τουρισμός» που τελευταία γνωρίζει μεγάλη άνθιση παγκοσμίως. 
Επίσης, οι συζητήσεις επεκτάθηκαν και στη δημιουργία ενός ενεργειακού πάρκου, όπου οι τρόφιμοι της πτέρυγας θα κάνουν ειδικές ασκήσεις aqua aerobics παράγοντας με την κίνησή τους ηλεκτρισμό.
Όπως μάλιστα πληροφόρησε τον πρώην αμερικανό πρόεδρο ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς, στο προαύλιο, υπάρχει ειδική καταπακτή που συνδέει τις φυλακές με το μυστικό γυμναστήριο στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, η χρήση του οποίου θα είναι δυνατή από τους παραθεριστές με μια μικρή επιβάρυνση.
Από την πλευρά της αντιπολίτευσης πάντως υπήρξαν οι πρώτες αντιδράσεις: 
Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ κα Αλέκα Παπαρήγα, μίλησε για «ξεπούλημα των προνομίων των φυλακισμένων στο βωμό του πολυεθνικού κέρδους», ενώ ο Αλέξης Τσίπρας προειδοποίησε τους επενδυτές πως όταν έρθει στην εξουσία, «θα ακυρώσει τη συμφωνία και θα παραδώσει το προαύλιο των φυλακών στον λαό»  
Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...