Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

επαναδιαπραγμάτευση δεν σημαίνει επαναδιαπραγμάτευση, σημαίνει καταπολέμηση της ύφεσης!!!

Γράφει ο petrosdiver.
 Και για τα "βόδια" που ακόμη και σήμερα δεν έχουν καταλάβει τι τους έχει ξημερώσει, ο κος Πρωθυπουργός και ο κος υπουργός των  οικονομικών φρόντισαν να τους το ξεκαθαρίσουν μια και καλή.
Πιό ξεκάθαρο δηλ. δεν θα μπορούσε να γίνει, αφού ο κος Σαμαράς ξέχασε κατά τη διαδικασία των προγραμματικών δηλώσεων, τα όσα μας υποσχόταν από το προεκλογικό μπαλκόνι και δήλωσε οτι:
Ενώ ως τώρα, με την ανεξέλεγκτη ύφεση οι ανάγκες χρηματοδότησης του προγράμματος αυξάνονται, όπως δυστυχώς, τόσες φορές προειδοποίησα… 
Εμείς πρώτοι θέλουμε να σταματήσει αυτό...Εμείς πρώτοι θέλουμε να αρχίσουμε να βγαίνουμε από το τέλμα. Αυτό είναι το αντικείμενο της «επαναδιαπραγμάτευσης». 
Δεν θέλουμε να αλλάξουμε τους στόχους!!!
Πρέπει να αλλάξουν όσα εμποδίζουν να επιτύχουμε τους στόχους μας. 
Θέλουμε την καταπολέμηση της ύφεσης!!!
Το λέμε «επαναδιαπραγμάτευση», για να υπογραμμίσουμε ότι θέλουμε να έλθουμε σε συνεννόηση, σε συμφωνία, με τους εταίρους μας!!!
Με απλά λόγια επαναδιαπραγμάτευση δεν σημαίνει επαναδιαπραγμάτευση. 
Δεν σημαίνει δηλ. να ζητηθεί απο τους ΔΑΝΕΙΣΤΈς μας η αλλαγή των  όρων του μνημονίου... που αποδεδειγμένα έχει αποτύχει.
Κατά τον κ. Σαμαρά επαναδιαπραγμάτευση σημαίνει καταπολέμηση της ύφεσης!!!
Προσθέστε τώρα και την δήλωση του ΥΠΟΙΚ κ. Στουρνάρα στους «Financial Times», οτι το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής ύψους 174 δισ. ευρώ, το οποίο συμφωνήθηκε το Φεβρουάριο με την ΕΕ και το ΔΝΤ, είναι εκτός στόχων, αρα «δεν μπορούμε να ζητήσουμε τίποτα από τους πιστωτές μας πριν το επαναφέρουμε σε τροχιά» και έχετε ακριβώς το μείγμα της περίφημης πολιτικής Σαμαροβενιζελοκούβελου, που θα εφαρμοστεί απο δώ και στο εξης.
Δηλαδή "βόδια" τα κεφάλια κάτω και πάμε μνημονιακά!!! 
Εντελώς αντίθετα με το μήνυμα της κάλπης του Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...