Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΟΙ ΦΑΦΟΥΤΗΔΕΣ…


Τον υπέρ πάντων αγώνα δίνουν οι δεξιοκαραβάνες της Σαμαρικής ΝΔ προκειμένου να μείνουν γαντζωμένοι «πάση θυσία» στην εξουσία, που με δόλο υφάρπαξαν…
Ζωντανοί και πεθαμένοι, ως επί το πλείστον πεθαμένοι, επιστρατεύτηκαν σε μια τελευταία απέλπιδα προσπάθεια!
Σήμερα όμως, κι αυτό είναι γνωστό τοις πάσι, με μεθόδους και επιχειρήματα του χθες, δύσκολο, μάλλον, να ελπίζεις στο αύριο…
Εκεί στο κλειστό club του ψυχορραγούντος «antinews» η κατηφόρα δε λέει να σταματήσει με τίποτα. Μας πήρε το ποτάμι, που λέει και ο λαός μας.
Οι απλοχέροδημοσιογραφολιγούρηδες  της «διαδικτυακής ακροδεξιούρας», βρήκαν εντέλει, τη αιτία της μεγάλης κακοδαιμονίας του τόπου. Ξέρουμε πλέον, κι αυτό έχει τη σημασία του, ποιος φταίει για  το «διαίρει και βασίλευε» την «καλύτερη πατέντα που εφευρέθηκε για να είναι ο ελληνικός λαός κάτω από μια μόνιμη μπότα»
Για όλα φταίνε οι γκόμενες, οι πρώην, οι επόμενες και γενικώς, δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ!!!
Υποκλιθείτε στο συμπερασματικό απαύγασμα, στη συνταρακτική ανακάλυψη των γυρολόγων του «antinews» «Πολλοί αριστεροί, κυρίως από τον ΣΥΡΙΖΑ, το κάνουν διότι η πόλωση ήταν το βασικό χαρακτηριστικό του ινδάλματός τους, του Ανδρέα Παπανδρέου»

Οι υμνοχαϊδευτές του Σίμου Κεδίκογλου, του Βορίδη, του Αδώνιδος Γεωργιάδου, του Χρύσανθου Λαζαρίδη και του Φαήλου Κρανιδιώτη που απέβαλε επί τέλους τη μάσκα του λαϊκού δεξιού, ελάλησαν και αμαρτίαν ουκ έχουν.
Τι πιο εύκολο, όμως, να αλλάξεις απλώς τα ονόματα στο συμπέρασμα της πολιτικής μυθιστορίας των ανοήτων της «anti-ακροδεξιούρας» και να είσαι και πιο κοντά στην πραγματικότητα;
Ιδού λοιπόν: «Πολλοί δεξιοί, κυρίως από την Σαμαρική ΝΔ, το κάνουν διότι η πόλωση ήταν το βασικό χαρακτηριστικό του ινδάλματός τους, του Γεωργίου Παπαδόπουλου»

Τζάμπα χτυπιέστε πληγωμένα μου κοκοράκια ή μάλλον κοτούλες μου λειράτες , ο κύβος ερρίφθη και το ξέρετε πάρα πολύ καλά…  Σε όλες ανεξαιρέτως τις σφυγμομετρήσεις το ποσοστό  της ακροδεξιοΣαμαρικής ΝΔ συναγωνίζεται μετά κόπου αυτό της Χρυσής Αυγής! 12-13% και πολύ, πάρα πολύ, σας είναι!
Σωριάσατε την Ελλάδα σε ερείπια και ρίξατε τον Ελληνικό λαό στο λάκκο με τα φίδια της οικονομικής εξαθλίωσης και της αναξιοπρέπειας…
Κάποιος πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια…
Κι αυτόν τον κάποιο με «παρωχημένα κόλπα» του περασμένου αιώνα, ούτε να τον αγγίξετε δε μπορείτε… Πόσο μάλλον να τον βλάψετε.

Για το κρέας του λύκου χρειάζονται δόντια σκύλου…
Κι εσείς είστε «φαφούτηδες» και από ιδεολογία, και από μυαλά,  και από δόντια…
Βασίλης Ν. Τριανταφυλλίδης
(Χάρρυ Κλυνν)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...