Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Τι θα συμβεί εάν δεν πληρώσετε τα τέλη κυκλοφορίας και είστε και φοροοφειλέτης!

20121230-165829.jpgΕίναι ήδη γνωστό ότι όσοι δεν πληρώσουν εγκαίρως το σήμα των τελών κυκλοφορίας, τότε θα πληρώσουν πρόστιμο το διπλάσιο ποσό.
Η διαπίστωση της ωφειλής θα μπορεί να γίνεται απο την τροχαία, είτε από υπολογιστές με τούς οποίους είναι εξοπλισμένα ορισμένα περιπολικά, είτε μέσω του κέντρου.

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάποιος οδηγός δεν έχει πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας, θα του αφαιρούνται επί τόπου οι πινακίδες και η άδεια του οχήματος.
Οι παραβάτες  θα αρχίσουν να λαμβάνουν τα σχετικά ειδοποιητήρια από την εφορία από τις αρχές Φεβρουαρίου  , μιάς και η συγκεκριμένη ωφειλή αποτελεί αυτομάτως χρέος στο Δημόσιο και όσοι δεν το πληρώσουν, δε θα μπορούν να λαμβάνουν φορολογική ενημερότητα μέχρι την αποπληρωμή των τελών.
 

 Επίσης η Ελληνική Αστυνομία μετά απο απόφαση των υπουργείων Δημόσιας Τάξης και Οικονομικών, θα στήνει μπλόκα σε οδηγούς και θα διενεργεί ελέγχους όχι σχετικούς με τροχαίες παραβάσεις  αλλά τσεκάροντας εαν έχουν χρέη προς το Δημόσιο. Μέσω των υπολογιστών που θα έχουν πρόσβαση στο Τaxis και τον αριθμό της ταυτότητος του ελεγχόμενου οδηγού θα γνωρίζουν σε ελάχιστα δευτερόλεπτα αν έχει ή όχι ανεξόφλητα χρέη.
Εάν  τώρα κάποιος βρεθεί ότι έχει βεβαιωμένη παράβαση, οτι χρωστάει δηλ. στο Δημόσιο, θα μεταφέρεται στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα και θα ακολουθείται κανονικά η αυτόφωρη διαδικασία.
Αντε και καλή χρονιά να έχουμε !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...