Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Έπαιξε μουσική στον σεΐχη για ενίσχυση ο Σαμαράς.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός, την ώρα της παράστασης, προσπαθεί να συγκινήσει τους επενδυτές από το Κατάρ.
Πάντως, ανάμεσα στα τραγούδια φρόντιζε να υπογραμμίζει με έμφαση, ότι πρόκειται για «χρυσές» επιτυχίες, ώστε να δημιουργήσει την κατάλληλη γενναιόδωρη διάθεση στους συνομιλητές του.
Μάλιστα, από πλευράς της ελληνικής αποστολής, είχε διατυπωθεί η πρόταση, ο πρωθυπουργός να τραγουδήσει φορώντας μαύρα γυαλιά, για να συγκινήσει ακόμα περισσότερο τον σεΐχη και να κάνει το υπονοούμενο πιο σαφές.
Τελικά όμως, προτιμήθηκε η πιο διακριτική λύση: Να αφήσει δήθεν τυχαία ένα κουτί με την επιγραφή «χρειάζομαι επενδύσεις», μπροστά στον ξένο επίσημο, ελπίζοντας να συγκινηθεί και να ανταποκριθεί.
Την τελευταία στιγμή, επίσης, ο πρωθυπουργός αποφάσισε να ξεκινήσει τη συναυλία του με την εξής φράση: «Κυρίες μου και κύριοι, συγγνώμη για την ενόχληση, αλλά δεν είμαι ζητιάνος... Με έχει δείξει το CNN και όλες οι οικονομικές εκπομπές του πλανήτη... Έχω τον Στυλιανίδη νηστικό από διορισμούς στην πατρίδα... και θέλω μόνο μια μικρή βοήθεια για να ανέβω στις δημοσκοπήσεις...»
ΜούφαNet 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...