Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Πρωταθλητες στο νέο Ολυμπιακό άθλημα, τη Συγκάλυψη.

imagesΣ.Σ. Ειλικρινά ντρέπομαι που αναγκάζομαι να λέω ότι αυτοί οι καταληψίες της βουλής, είναι και αυτοί όπως και εγώ Έλληνες.
Σ.Σ. Ουσιαστικά, μας ακύρωσαν ακόμα και τη δυνατότητα να φύγουμε στο εξωτερικό, αφού πια ευτέλησαν το διαβατήριο προέλευσης Ελλάδος.
Μια συγκυβέρνηση που έκανε Ολυμπιακό άθλημα τη συγκάλυψη των μεγάλων σκανδάλων, δεν δικαιούται να θεωρεί εαυτόν κομμάτι της δημοκρατικής ιστορίας και του Ελληνισμού.
Μια αξιωματική αντιπολίτευση που στρίβει δια του αρραβώνος στο θέμα της παραπομπής του ανθρώπου που εντελώς πραξικοματικά έφερε το ΔΝΤ και οδήγησε τη χώρα σε εξαθλίωση και ξεπούλημα, δεν δικαιούται να ονειρεύεται ότι θα κυβερνήσει δημοκρατικά, ανεξάρτητα και άδολα.
Αφού είδαμε απίστευτες μεθοδεύσεις -για την ακρίβεια, αφού είδες από τον καναπέ σου, με αφηγητή τη Τρέμη και τον Πρετεντέρη- για το “στήσιμο” της κάλπης και της διαδικασίας, είδαμε και την διαδικασία. 
L1
Για την ιστορία., ΨΗΦΙΣΑΝ 294 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ…..
ΓΙΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 294
ΕΚΓΥΡΑ 286
ΑΚΥΡΑ 5
ΛΕΥΚΑ 3
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΑΝ 265
ΚΑΤΑ 6
ΠΑΡΟΝ 3
ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ 129
ΚΑΤΑ26
ΠΑΡΟΝ 4
ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΕΛ 110
ΚΑΤΑ 28
ΠΑΡΟΝ 3
ΓΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ
265
ΕΚΓΥΡΑ 154
ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ 124
ΚΑΤΑ 24
ΠΑΡΟΝ 2
ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΕΛ 104
ΚΑΤΑ 23
ΠΑΡΟΝ 1
ΓΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 224 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ
ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΑΝΕΛ 80
ΚΑΤΑ 19
ΠΑΡΟΝ 8
ΓΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ: 221
ΥΠΕΡ 63
ΚΑΤΑ 34
ΠΑΡΟΝ 6

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...