Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Ο πατήρ Βαρουφάκης, πρόεδρος στην Χαλυβουργική, υπέρ της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου με την Τουρκία. Τι δεν κατάλαβες ρε;

βαρουφάκης χαλυβουργικήΔιαβάστε το άρθρο του (κλικ) με τα απολύτως λογικά επιχειρήματα για την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με την Τουρκία για λόγους… συμφέροντος!

Αντιπροτείνουμε λοιπόν, να συνεκμεταλλευθούμε την Χαλυβουργική, καταλαμβάνοντας α λα Τούρκα τον περίγυρο του εργοστασίου με τον γνωστό τρόπο καλής γειτονίας. Για το συμφέρον της εταιρείας, βεβαίως – βεβαίως.

Απομένει κύριε Βαρουφάκη (πατήρ) να μας εξηγήσετε γιατί εμείς οι κουτόφραγκοι πληρώναμε με το αίμα μας τους εξοπλισμούς του Γιάννου Παπαντωνίου (ξέρετε, ο γιός σας Ιωάννης είναι ιδρυτικό μέλος στην ΜΚΟ του). Αλλά θα μου πείτε, η δουλειά δεν είναι ντροπή.

Α, για να μην ξεχάσω, ενώ για το άλλο σιδεράδικο έγινε χαμός όταν επιχειρήθηκε να “φύγουν οικειοθελώς” εργαζόμενοι, όταν η Χαλυβουργική ΑΕ έκανε το ίδιο, δεν άνοιξε μύτη. Ούτε ένα πλάνο σε κανάλι. Για δείτε:

Χαλυβουργική ΑΕ: Αντεργατικό μπαράζ με απολύσεις 170 εργαζομένων, μειώσεις μισθών και κατάργηση δώρων 26/02/2013

Σε 170 απολύσεις, με τη μέθοδο της εθελούσιας εξόδου, προχώρησε η εργοδοσία της Χαλυβουργικής ΑΕ, ενώ παράλληλα, προχωρά στην εφαρμογή του συνόλου των αντεργατικών μέτρων, απαιτώντας από τους εργαζόμενους να αποδεχθούν:

  • Μείωση μισθών και ονομαστικών ημερομισθίων κατά 20%.

  • Την εφαρμογή ευέλικτου ωραρίου, με βάση τις 40 ώρες.

  • Την κατάργηση των δώρων Πάσχα και Χριστουγέννων.

  • Κατάργηση του επιδόματος αδείας.

  • Υπερωρίες και υπερεργασία, να αμείβονται βάση νόμου.

  • Κατάργηση των λεωφορείων που μεταφέρουν το προσωπικό.

  • Κατάργηση των καρτών του ΟΑΣΑ.

Με πληροφορίες από
http://strategyreports.wordpress.com/2013/02/28/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%AE-%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AE%CE%BD%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%B9%CE%B3%CE%B1%CE%AF%CE%BF/
http://www.902.gr/eidisi/ergatiki-taxi/10410/halyvoyrgiki-ae-antergatiko-mparaz-me-apolyseis-170-ergazomenon-meioseis

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...