Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ € “ΜΑΥΡΑ” ΕΚΑΝΑΝ ΦΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ!

ΠΑΣΟΚ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ

Τεράστια ελλείμματα στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ διαπιστώνονται την περίοδο 2004-2010 επί προεδρίας Γ. Παπανδρέου. Το πόρισμα που συνέταξαν πέντε διεθνούς κύρους εταιρίες ορκωτών λογιστών, αποκαλύπτει την αλόγιστη σπατάλη και τη «ρεμούλα» χρημάτων στο Κίνημα τη χρονική περίοδο 2004-2010. 

Οι δαπάνες που καταγράφονται ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια ευρώ. Το εντυπωσιακό στοιχείο της έρευνας είναι ότι για καμμία από τις δαπάνες αυτές δεν υπάρχουν νόμιμα παραστατικά, καθώς όλες οι υπογραφές έμπαιναν σε ανεπίσημα έγγραφα. 

Η «μαύρη τρύπα» στα ταμεία του κόμματος υπερβαίνει τα 100 εκατ. ευρώ, τα οποία υπήρχαν στο αποθεματικό του ΠΑΣΟΚ το 2007 και για λόγους που δεν έχουν καταστεί γνωστοί και εφικτοί να διευκρινιστούν έκανα φτερά.

Τα συνταρακτικά στοιχεία που φέρνει στο φως καθημερινή εφημερίδα, αποκαλύπτουν πως 500.000 ευρώ εμφανίζονται ως δαπάνες που έχουν εγκριθεί με την υπογραφή του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος Γιώργου Παπανδρέου. Επίσης, ποσό περίπου 800.000 ευρώ φέρεται να εμφανίζονται στο όνομα του Νίκου Αθανασάκη, διευθυντή την επίμαχη περίοδο του πολιτικού γραφείου του Γιώργου Παπανδρέου.

Δαπάνες ύψους 1,5 εκατ. ευρώ αποδίδονται στο όνομα “Καλογεροπούλου”, η οποία έχει διατελέσει συνεργάτιδα του Γ. Παπανδρέου.

Επιπλέον, γα την ίδια τριετία, στα 53,3 εκατ. ευρώ ανέρχονται οι δαπάνες γνωστού ταξιδιωτικού πρακτορείου, με το οποίο συνεργάζονταν το ΠΑΣΟΚ για μετακινήσεις στελεχών, ενώ εντοπίστηκαν να έχουν εκδοθεί 45.000 εισιτήρια για ένα μόνο χρόνο.

Όλα τα παραπάνω ποσά εμφανίζονται να φέρουν και την υπογραφή του Ρ. Σπυρόπουλουπου συνυπέγραφε με την ιδιότητα του διευθυντή.

Να σημειωθεί μάλιστα ότι το ίδιο διάστημα, δηλαδή από το 2004 έως το 2010 το ΠΑΣΟΚ συνέχισε να δανειοδοτείται, προκειμένου να καλύπτει τις αυξημένες οικονομικές του ανάγκες.

Η Ιπποκράτους ενημερώθηκε πριν από μερικές μέρες ενώ ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που θα θέσει το θέμα στο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος, είχε προιδεάσει για σκανδαλώδη διαχείριση των οικονομικών που κληρονόμησε από τις 17 Απριλίου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...