Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΒΡΑΙΑ ΛΟΓΩ… ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ! Θα γράψει τίποτα η Γκάρντιαν;

Elaina Cohen, 45, Conservative candidate for Rochdale in the 200 Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΠΟΥΤΑΡΟΚΑΜΙΝΗΔΩΝ.

Στα ψιλά προσπαθούν να περάσουν οι σοσιαλφασίστες προπαγανδιστές την είδηση ότι Βρετανίδα υποψήφια δεν έγινε δεκτή από το αδελφό κόμμα του ΠΑΣΟΚ, επειδή ήταν …Εβραία!

“Είσαι Εβραία και δεν θα σε βάλω υποψήφια! Δεν θα το δεχτούν ποτέ οι μουσουλμάνοι του Μπέρμινγχαμ!” Αυτή ήταν η απάντηση του εκλεκτού στελέχους του σοσιαλιστικού κόμματος της Βρετανίας, Mahmood Hussain στην Ελάινα Κοέν (φωτό). Μιλάμε για υψηλόβαθμο στέλεχος του κόμματος που βομβάρδισε την Σερβία παρέα με την συμμορία Σημίτη.

Μιλάμε για το κόμμα που έχτισε την εκλογική του βάση σε μετανάστες που τους άφησε έρμαια στα χέρια των ισλαμοφασιστών. Το ίδιο ακριβώς που προσπαθεί να κάνει η σοσιαλφασιστική συμμορία στην Ελλάδα, αφού κατάφερε να εκλέξει τους μπουταροκαμίνηδες με ψήφους …Ταλιμπάν που είχαν πάρει δικαίωμα – εξπρές από το λαθρονομοσχέδιο Παπανδρέου.

Θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε τις αντιδράσεις σε αυτό το ναζιστικό κρούσμα, από τα ελληνόφωνα ΜΜ”Ε”. Αυτά που βάπτιζαν τους σφαγείς βρεφων της Τουλούζης ως “μαχητές του τζιχάντ”. Αυτά που οι μεγαλομέτοχοι τους κάνουν μπίζνες με τους Εμίρηδες σε ορυχεία χρυσού.

Εκτός αν ήλθε ο καιρός για τους ισλαμοφασίστες – σοσιαληστές να βγάλουν τις μάσκες και να μην χρειάζεται καν να επικαλούνται το προσωπείο του “ανθρωπιστή” για να επαναφέρουν το ναζισμό από την πίσω πόρτα.

Η είδηση εδώ

Από  olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...