Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Tρία χρόνια μετά...η "αριστερή δικαίωση" !!!

20130423-113731.jpgΣαν σήμερα το 2010 κάποιοι κραύγαζαν ότι η Ελλάδα θα μπει σύντομα σε τροχιά ανάπτυξης, παρά την αναγκαστική ένταξη σε μνημόνιο. Η αριστερή ..προπαγάνδα (που τότε όλοι οι ανίδεοι κατήγγειλαν), με το πέρασμα του χρόνου και των τριών αυτών ετών, επιτέλους δικαιώνεται. Η χώρα βρίσκεται ήδη σε τροχιά ανόδου και προοπτικές ταχείας «ανάφλεξης» της οικονομίας.
Τα οικονομικά στοιχεία που κάποιοι έγραφαν και φώναζαν ότι θα είναι τρομακτικά, διαψεύστηκαν και πλέον το φως στο τούνελ μας τυφλώνει στα μάτια.
Άτιμη Μέρκελ, δημιουργείς συνεχώς θέματα και αποσπάς την προσοχή του ελληνικού (τηλεοπτικού) κοινού από το να βλέπει την ανάπτυξη που είναι προ των πυλών (μάλλον στο τελωνείο θα είναι και θα ετοιμάζεται να μπει στη χώρα).

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...