Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Για την επιτροπή που ελέγχει το πώς φτάσαμε στο μνημόνιο…

Πώς φτάσαμε στο μνημόνιο;;;;;…
Δεν είναι κάτι καινούριο…
Είναι όμως κάτι που σε μία ευνομούμενη χώρα (όχι στην Ελλάδα) που έχει δημοκρατία και ανεξάρτητη δικαιοσύνη (έννοιες εντελώς άγνωστες σε κάθε πτυχή εξουσίας της Ελλάδας) ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!!!!Που θα είχε στείλει να συλλάβουν τον ίδιο τον τότε πρωθυπουργό!

Αντ’ αυτού, στην χώρα που ζούμε… με το συγκεκριμένο «πολίτευμα» (άλλοι το γράφουν και πωλείται_βμα) κινδυνεύουν μ΄αυτό το βίντεο να βρεθούν στην φυλακή ο Στρος Καν, ο Λαζόπουλος και οι τεχνικοί και συνεργάτες του, επειδή το βίντεο καταδεικνύει ότι ο τότε πρωθυπουργός της χώρας διέπραξε εσχάτη προδοσία και υπονόμευσε συνειδητά την Ελλάδα, ενώ έλεγε ταυτοχρόνως ψέμματα στον ελληνικό λαό.

 
by olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...