Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ: Περί εγκληματικών οργανώσεων….

ΚΑΜΟΡΑ— Όλοι είδαμε το εβραίικο θέατρο, όπου με τη προσφιλή τακτική και πρακτική, μια άκρως εγκληματική οργάνωση, «εξουδετερώνει» μια άλλη ΣΥΓΓΕΝΙΚΗ εγκληματική οργάνωση και αμέσως αρχίζει τη μαύρη προπαγάνδα για να μας πείσει, ότι αυτή η εγκληματική οργάνωση (νυν κατά συγκυρία ΣΑΜΑΡΑ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ) είναι άξια να μας προστατέψει από την θυγατρική της (Χρυσή Αυγή Μιχαλολιάκου) και πρέπει να την αναγορέψουμε σε προστάτιδα των…. δημοκρατικών θεσμών, που αυτή η ίδια έχει…. καταργήσει!!!!!
— Όλεεεεεεε….. Όλεεεεεεε….. Όλεεεεεεε!!!!
— Ποιος είσαι ρε φούστη??? Ο Κάρολος Κοέν είσαι???…. Κοπρίτη…!!!
— Πονηρεμένος ο τακτικός Τ.Ν. δεν άντεξε και μου γράφει:
— Θα πάρω σύνταξη και θα μου έχει μείνει η ΑΠΟΡΙΑ:
— ΓΙΑΤΙ οι φαρμακευτικές εταιρείες της κατευθυνόμενης συνταγογραφίας, με δομή, οργάνωση, σχέδια, κεντρικά και περιφερειακά μέλη δεν ειναι εγκληματική οργάνωση????
— Τώρα τι να σου πω???… Ότι είναι αυτοί και πολλοί προμηθευτάδες και μιζαδόροι και πρωτίστως πολιτικές σαβούρες του ψευδοΠΑΣΟΚ και της πόρνης ΝουΔού, εκτός εμβέλειας του κοριού της ΕΥΠ???? Μόνο τους ναζί της Χρυσής Αυγής ξέρει να παρακολουθεί αυτός ο κοριός???? Μάλλον ψόφιος κοριός θα είναι. Και νάταν μόνο αυτοί…..
— Η συμμορία του Σημίτη, απομεινάρια της οποίας συγκυβερνούν σήμερα, σε ποια κατηγορία εμπίπτει???? Του Ρόκο και των αδελφοξαδέλφων του???? Πέρα από τα καθάρματα που ομολόγησαν και κυκλοφορούν ελεύθερα χωρίς καμία δίωξη, ο Παπακωνσταντίνου παιδί του δεν ήταν??? Ο Τσοχατζόπουλος που διώκεται, αδελφός του δεν ήταν??? Ο Τσουκάτος στρατηγός του δεν ήταν???
— Η συμμορία του Καραμανλή μπαμπά και των 40 κλεφτών, δεν υπήρξε ποτέ???? Ο Αλογοσκούφης και ο Παπαναστασίου και ο Βουλγαράκης και το Βατοπέδι τι ήσαν??? Δοκιμαστικά ολογράμματα ήσαν??? Η βίλα της ραφίνας πόσες παρανομίες έχει??? Ο υιός Βαρβιτσιώτης???? Αμνησία μας βάρεσε όλους???
— Η συμμορία της «οικογένειας» του γκαγκά Παπανδρέου??? Η Μαργαρίτα??? Ο Αντρίκος??? Η Μπατζέλη??? Ο Παπακωνσταντίνου??? Ο Λοβέρδος??? Η Μπιρμπίλη??? Ο Κουτρουμάνης και εκατοντάδες ληστές κι΄ απατεώνες???? Ντάλα μεσημέρι μας λήστευαν…..
— Οι πουλημένες και δοτές και εγκάθετες ηγεσίες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ???? Με τα κρατικοδίαιτα ινστιτούτα υποδούλωσης του εργατοϋπαλληλικού φρονήματος??? Κι” αυτά μιας χούνας μιας άλλης εποχής ήσαν και είναι????
— Ο ΜΠΡΕΧΤ καλά το είπε…. Το κτήνος κι΄ αν εψόφησε, τίποτα δεν καταφέραμε γιατί η σκύλα που το γέννησε είναι ζωντανή και κυοφορεί το επόμενο κτήνος!!!! — Τον μπαμπά Πλεύρη, όταν ερωτοτροπούσε με τον αλβανοεβραίο Καρατζαφέρη, τον θυμάστε τι αφρούς έβγαζε κατά του Μιχαλολιάκου και κατά της μασονικής Χρυσής Αυγής??? Τώρα, που πολύ πιθανόν θα μείνει ακέφαλη η μασονική-ναζιστική συμμορία, ο παπούς ναζιστής, ξαναθυμήθηκε τον ναζισμό του και όλο παινέματα είναι για το στέγαστρο των μέχρι χθες και γι΄ αυτόν κακοποιών στοιχείων!!!! Ονειρεύεται ανάληψη της αρχηγίας τους??? Προσωπικά χέστηκα και γι΄ αυτόν τον περιφερόμενο από ναζιστικό σε ναζιστικό στέκι πολιτικό κακοποιό. Κι αν δεν είναι αυτός, τα αυγά των φιδιών, όλο και κάποιον θα έχουν να ψευτοκινούνται για να εξυπηρετούν την ύπαρξη δημοκρατικότητας, στη κυβερνώσα χούντα Σαμαράδων και Βενιζέληδων!!! Κατ΄ ανάγκη αναφέρομαι πάλι στον μπαμπά Πλεύρη, διότι αναφέρεται σε αυτά τα χουντοκαθάρματα και τους δίνει αξία, αποκαλώντας τους…. ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!!!!

 TSOUTSOUNEROS

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...