Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Στις 11 θα ηχήσουν οι σειρήνες σε όλη τη χώρα

Στις 4 Οκτωβρίου ολοκληρώνεται η άσκηση Παρμενίων

Για 60 δευτερόλεπτα θα ηχήσουν το πρωί οι σειρήνες συναγερμού πολιτικής άμυνας, στο πλαίσιο της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) Παρμενίων 2013.

Συγκεκριμένα, στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί σήμανση συναγερμού αεροπορικής επίθεσης για χρονική διάρκεια εξήντα (60) δευτερολέπτων (διακοπτόμενος ήχος διαφορετικής έντασης). Στις 11:05 θα σημάνει λήξη του συναγερμού, για χρονική διάρκεια εξήντα (60) δευτερολέπτων (συνεχής ήχος σταθερής έντασης).

Οι Αρχές ζητούν από τους πολίτες να μην ανησυχήσουν. Σε σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνεται ότι η ενεργοποίηση των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας έχει καθαρά δοκιμαστικό σκοπό.

Η άσκηση Παρμενίων είναι η μεγαλύτερη των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και πραγματοποιείται σε όλη την Ελλάδα. Διεξάγεται για 24 ώρες και θα ολοκληρωθεί στις 4 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...