Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΝΔΙΟΣΥΝΗ! Η μετεξέλιξη της απλής δικαιοσύνης.

Γραφει η Σοφία
Μετά την συγκλονιστική αποκάλψη, που έκανε ταπεινότητα ο αδιαμφισβήτητα, επί ποινή καθείρξεως, αποΦασιστικός υπουργός “Προστασίας του Μνημονίου από κάθε κίνδυνο εκτροπής”, για την ανιδιοτελή προσφορά του σ΄όλο αυτό που είδαμε στις οθόνες μας, η οποία μπορεί να συνοψισθεί και ως “Εγώ, Εγώ, Εγώ”, δράττομαι της ευκαιρίας για να καταγγείλω ότι ποτέ σ’ αυτήν την χώρα δεν αναγνωρίζεται η προσφαρά.
Κάθε φορά που κάποιος κάνει κάτι για την Ελλάδα του ζητάνε και τα ρέστα!
Μέχρι και τον Κολοκοτρώνη τον έριξαν στην φυλακή.
Ας αναγνωρίσουμε τουλάχιστον την προσφορά του ζηλωτού της δημοκρατίας μας στην Δικαιοσύνη.

Αυτός ο αποφασιστικός τολμητίας κίνησε γη και ουρανό, έψαξε στου βοδιού το κέρατο, κάποιοι λένε ότι δεν εφείσθη προσπαθειών και κάλεσε διασωστικές επιχειρησιακές ομάδες από το εξωτερικό, τις “let’s go”- justice και βρήκε αυτό που βρήκε, αφήνοντας έκθαμβη ακόμα και την ίδια την Δικαιοσύνη ως έννοια, που είδε ξαφνικά να την εμπλουτίζουν απλόχερα με τέτοια στοιχεία.
Ας μην αφήσουμε να χαθεί αυτή η ανιδιοτελής (Εγώ, Εγώ, Εγώ) ανάληψη ευθύνης της προσφοράς.
Ας δείξουμε ως Πολιτεία την ευγνωμοσύνη μας στην προσφορά του.
Πριν είχαμε την επονομαζόμενη “Ελληνική Δικαιοσύνη” που ήταν απλή (όπως λέμε απλή αμόλυβδη).
Τώρα χάρη στους αγώνες του έχουμε ένα νέο εμπλουτισμένο είδος δικαιοσύνης.
Προτείνω λοιπόν την μετονομασία σε “ΔΕΝΔΙΟΣΥΝΗ” αυτής της εμπλουτισμένης μορφής δικαιοσύνης για να την ξεχωρίζουμε από την απλή αμόλυβδη.

 Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...