Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Καμμία εκποίηση ακινητης περιουσίας στον Δήμο Πειραιά, τέρμα και τα ενοίκια σε ιδιώτες.

Ολική αξιοποίηση όλης της δημοτικής περιουσίας με παύση μισθώσεων σε ιδιώτες (που ήδη είχαν μειωθεί κατά τουλάχιστον 50%) με απαίτηση από την κεντρική εξουσία να μεταφέρει όσες υπηρεσίες στεγάζονται σε ιδιωτικά ακίνητα στον Πειραιά! Γιατί δεν πάνε οι κύριοι από το ΤΑΙΠΕΔ μια βόλτα στον Πειραιά να καταλάβουν τι θα πει “αξιοποίηση”; Μάλλον δεν θέλουν…

Όσον αφορά το θέμα της στέγασης των Δικαστηρίων του Πειραιά, ο Δήμαρχος κ. Μιχαλολιάκος ήταν κατηγορηματικός στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο: «Το θέμα τελείωσε. Τα Δικαστήρια μένουν στο κέντρο του Πειραιά. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να πείσω τον Πρωθυπουργό εάν δεν είχα το αποτέλεσμα της  Γενικής Συνέλευσης του Δικηγορικού Συλλόγου που τάχθηκε, με συντριπτική πλειοψηφία, κατά της μεταφοράς τους στη Θηβών.

Ως Δήμος προσφέρουμε το σύνολο της περιουσίας μας και σε κτηριακή υποδομή και σε οικόπεδα, ώστε να επιλέξουν, οι έχοντες την ευθύνη, ποιο προτιμούν και ποιο τους κάνει. Ο μόνος λόγος που μπορεί να μας κάνει να παρεκκλίνουμε από την οριστική  πολιτική μας απόφαση για κατεδάφιση του γιαπιού της Ραλλείου, είναι να πάνε εκεί τα Δικαστήρια».


Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...