Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Απ΄ την "ομογένεια" στους συγκυβερνώντες με "αγάπη".

Προς τα ''κρατικοδίαιτα ΖΩΑ'' του πρωθυπουργικού γραφείου, ''Μέγαρο Μαξίμου'', Αθήνα:  
'Οταν στέλνουν επιστολές ή emails στον πρωθυπουργό, ειδικά 'Ελληνες της Διασποράς, από στοιχειώδη ευγένεια απαντούν στους αποστολείς, έστω με ένα τυπικό ''λάβαμε την επιστολή σας'', όπως κάνουν τα αντίστοιχα προεδρικά-πρωθυπουργικά γραφεία πολιτισμένων χωρών. Εσείς, παραμένετε ακόμα απολίτιστοι, κρατικοδίαιτοι... γάϊδαροι.



'Εχει πολύ μεγάλο δίκιο ο κ. αντιπρόεδρος - Υπ.Εξ. Ε. Βενιζέλος. 
'Οταν είπε με απόλυτη ειλικρίνεια, ότι ''η (συγ)κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει (σε άλλους) την αποσταθεροποίηση της Ελλάδας''. Θέλει να την κάνει αποκλειστικά μόνη, με την βοήθεια του παρακράτους της, γιά να παραμείνει στην ''επικερδή εξουσία-ασυλία''.
Αν η αριστερά είναι ''ακραίοι'' στην Ελλάδα, τότε -συγκριτικά- ο κρυφοακροδεξιός (''πνευματικό παιδί'' του ''φωτιά και τσεκούρι'' Ε. Αβέρωφ) ''ναι-ναι-κος'' πρωθυπουργός Α. Σαμαράς και τα ''φασιστοειδή'' που έχει μαζί του στο ''Μαξίμου'', είναι... δημοκράτες;


Οι υπάλληλοι της Βουλής εξαιρούνται από τη διαθεσιμότητα-κινητικότητα.
Φυσικό και αναμενόμενο, λόγω… των υψηλών τους προσόντων (αδέλφια, παιδιά, γυναίκες, ανίψια, ερωμένες και ερωμένοι, κουμπάροι και κουμπάρες βουλευτών), εξαιρούνται από τη διαθεσιμότητα-κινητικότητα την οποία θα υποστούν πολλοί  συνάδελφοί τους του υπόλοιπου δημόσιου τομέα. Την δήλωση έκανε  (21 Αυγ. '13) ο γόνος της πλέον διαπλεκόμενης πολιτικής οικογένειας της Ελλάδας, δηλ. ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης.
 


'Ελληνες με 200 δις ευρώ στην Ελβετία, Κυβέρνηση γιά γέλια.
Με ντοκιμαντέρ του γαλλογερμανικού δικτύου ''Arte'' και δημοσίευμα της αυστριακής εφημερίδας ''Der Standard'' έρχονται στην δημοσιότητα στοιχεία για τις καταθέσεις Ελλήνων στην Ελβετία, οι οποίες ξεπερνούν τα 200 δισ. ευρώ. Παράλληλα, η ελληνική κυβέρνηση κυνηγά φορολογικά τους φουκαράδες, μικρομεσαίους. Φυσικό κι επόμενο να μην ενοχλεί τους ''μεγάλους'' φοροφυγάδες: Αυτοί ''ταίζουν'' τα διεφθαρμένα κόμματα εξουσίας.

KALAMI  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...