Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Η πρωθυπουργική ''γκαντεμιά'' και το δώρο της Λαγκάρντ

* Με το που έφτασε ο Α. Σαμαράς στην Ουάσιγκτον γιά συνάντηση με τον Μπάϊντεν, έγινε ''κρατική χρεοκοπία'' δηλ. μερική διακοπή της λειτουργίας κυβερνητικών υπηρεσιών στις ΗΠΑ. 

* Με το που ανακοινώθηκε ότι θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της JPMorgan, ξέσπασε σκάνδαλο: Η JPMorgan τιμωρείται γιά ατασθαλίες στα στεγαστικά δάνεια με πρόστιμο 11 δισ. δολ. 

* Μόλις ανακοινώθηκε ότι ο πρωθυπουργός θα συνευρεθεί σε ''δείπνο'' με τον φιλοχρήματο Μπιλ Κλίντον, ξέσπασε επίσης, σκάνδαλο γιά ατασθαλίες στο ''Ιδρυμα Κλίντον''. (Ματαιώθηκε και το ''σόου'' του ''τουρίστα'' υπουργού Πολιτισμού, αφού εγκαίνια έκθεσης στην Ουάσιγκτον, δεν γίνονται)

* Με το που έγιναν οι συλλήψεις της ΧΑ, παραμονή της επίσκεψής του στις ΗΠΑ, γιά να πουλήσει ''εκδούλευση'', ειδικά στο εξωτερικό, η Ελληνική δικαιοσύνη έκρινε οτι θα πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι, όπως και έπραξε.  
Τώρα όλοι, (ακόμα και το ''εβραϊκό λόμπι''), θεωρούν τον Σαμαρά ''ψεύτη, αναξιόπιστο πολιτικό απατεώνα. Η απελευθέρωση των ''Χρυσαυγιτών'' γελοιοποιεί τον πρωθυπουργό και τον καθιστά ''αναξιόπιστο παπατζή'', ιδιαίτερα μετά τα όσα είπε στο  American Jewish Committee   και όσα δημοσίευσαν τα αμερικάνικα ΜΜΕ.

Παρά την γκαντεμιά του όμως, (σε λίγο θα συναγωνίζεται τον Μητσοτάκη), το δωράκι του το κονόμησε απο την κ. Λαγκάρντ.  
Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες το ΔΩΡΟ της αφεντικίνας του ΔΝΤ στον πρωθυπουργό της Ελλάδας ήταν  ένα ''στικάκι'' USB. Δεν γνωρίζουμε εαν το USB έχει αρχεία μέσα ή είναι ομοίωμα.  Η ουσία πάντως του δώρου βρίσκεται στα χρώματα. Πράσινο το κύριο μέρος, γαλάζιο το καπάκι.
Τέλος  σε ότι αφορά το χαριτολόγημα της ''σιδηράς κυρίας'' του ΔΝΤ περί ''κουρέματος'', δεν έγινε γνωστό αν εννοούσε, η κ. Λαγκάρντ, την κόμη του πρωθυπουργού ή άλλο ''κούρεμα''.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...