Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Έπεσαν τα μούτρα του Ντάισελμπλουμ επειδή η χώρα του έχασε το “ΑΑΑ” από την S&P

ntaisenmploumΗ Ολλανδία υποβαθμίστηκε από τον οίκο S&P, με τον Υπουργό Οικονομικών της χώρας και Πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ να δηλώνει στο CNBC πως παίρνει σοβαρά την υποβάθμιση της αξιολόγησης της χώρας του και επέμεινε πως η Ολλανδία συνεχίζει τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις της.

«Παίρνω αυτές τις αξιολογήσεις σοβαρά διότι η αγορά τις παίρνει σοβαρά», δήλωσε μετά την υποβάθμιση της αξιολόγησης της Ολλανδίας σε «ΑΑ+» από «ΑΑΑ» από την S&P.

 Κατά τον ίδιο, η υποβάθμιση επιβεβαιώνει την πεποίθηση της ολλανδικής κυβέρνησης ότι πρέπει να συνεχίσει τις διαρθρωτικές οικονομικές μεταρρυθμίσεις. Παράλληλα, έδωσε έμφαση στην ανάγκη να δοθεί προσοχή στην αγορά κατοικιών, (αυτή που ελέγχει η Κομισιόν για φούσκα) η οποία κατά τον κ. Ντάισελμπλουμ θα εμφανίσει άνοδο του χρόνου.

  economikos

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...