Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ! Πως εμπλέκεται ο διεγραμμένος “ξάδερφος” της λίστας Λαγκάρντ και ο Βενιζέλος!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ! ΕΤΣΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ “ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ”!


Μία συγκλονιστική αποκάλυψη έγινε χθες σε τηλεοπτική εκπομπή. Μία βόμβα που αρκεί για να ανοίξει πάλι ο φάκελος της λίστας Λαγκάρντ αλλά και η εξεταστική για τα υποβρύχια!


Σύμφωνα με την καταγγελία, ο “διεγραμμένος” ξάδελφος Ανδρέας Ροσόνης, έκανε μπίζνες με το υπουργείο άμυνας για τα εξοπλιστικά όταν υπουργός ήταν ο Βενιζέλος!


Ο ίδιος άνθρωπος φέρεται να έπαιξε κεντρικό ρόλο στην σκανδαλώδη εκταμίευση του ποσού που άγγιζε το μισό δις στον Ισκαντέρ Σαφα για το σκάνδαλο των υποβρυχίων!


Ο ίδιος άνθρωπος όμως φέρεται να εμπλέκεται και στην σκανδαλώδη παραλαβή μεταγωγικών… αεροσκαφών C – 27 από την Ιταλική αεροναυπηγική εταιρία ALLENIA. Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα, από τα 12 πετάει μόνο το ένα! Και κρατηθείτε, η παραγγελία είχε γίνει επί Γιάννου Παπαντωνίου το 2002!


Ο Ροσόνης λοιπόν λίγα χρόνια μετά, ανοίγει και κλείνει σε λίγες ώρες τον λογαριασμό με τον κωδικό «BUP: 9010138503.xls –ROSSONIS ANDREAS που εμφανίστηκε στην λίστα. Πρακτική που παραπέμπει σε μεταφορά και άμεση ανάληψη χρηματικού ποσού…


Δηλαδή, ο κύριος Ροσόνης, μεσολάβησε για την ολοκλήρωση της παραγγελίας Παπαντωνίου που φαίνεται να ζημίωσε αισχρά το Ελληνικό δημόσιο, έκανε μπίζνες επι Βενιζέλου στο άμυνας, ενώ ο διεφθαρμένος ξάδελφος του Παπακωνσταντίνου άνοιγε τα ταμεία για να πληρώνονται τα ποσά! Υπουργός οικονομικών γαρ…


Έπειτα οι ρόλοι άλλαξαν και σήμερα αναρωτιόμαστε γιατί ο Παπακωνσταντίνου διέγραψε και ο Βενιζέλος κρατούσε στο συρτάρι μία λίστα με το όνομα ενός ανθρώπου με τον οποίον έκαναν μπίζνες και οι δύο…


Όσο για τον Στουρνάρα, ακόμα είναι στην θέση του. Παρά την κουμπαριά με τον Γιάννο, την στενή συνεργασία με τον Παπακωνσταντίνου, το συνεταιριλίκι με τον Σικιαρίδη – της γνωστής οικογενείας που συμπεριλαμβάνει και τον Ροσόνη.


Σε λίγο περισσότερα για την καταγγελία, αν και αυτά αρκούν για να δέσουν τον κύριο Ροσόνη, τον κύριο Παπαντωνίου και να ανοίξουν εκ νέου τα υποβρύχια και την λίστα Λαγκάρντ. 

olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...