Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Υπογράφουν νέο μνημόνιο και ας λένε ό,τι θέλουν!

ellas6Η κυβέρνηση δεν μπορεί να καλύψει το δημοσιονομικό κενό και θα καταλήξει να μπει σε νέο μνημόνιο όπως απαιτούν οι Τροικανοί.
Δεν θα ονομάζεται μνημόνιο άλλα «πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας».
Θα υπογραφεί να ισχύσει μέχρι το 2016, και μέχρι τότε θα ψηφιστεί νέο μεσοπρόθεσμο που θα φτάνει μέχρι το 2022. Το νέο δάνειο θα προβλέπει ενίσχυση από την ΕΕ μέχρι 20 δις ευρώ.
Για να πάρουμε όμως αυτά τα λεφτά οι δανειστές θα απαιτήσουν ακόμη σκληρότερα μέτρα με απολύσεις στο δημόσιο με μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις και ακόμη χειρότερες αλλαγές στα εργασιακά.
Πηγές από του Μαξιμου και την κομισιόν διαβεβαίωναν τον πολιτικό συντάκτη του Εκ-κεντρικού δελτίου Σπύρο Παπαδάκη, ότι πρόκειται για ένα πρόγραμμα που είναι έτοιμο στα χαρτιά εδώ και μήνες. Βεβαια η κυβέρνηση το αρνείται και ισχυρίζεται ότι το 2ο εξάμηνο του 2014 θα βγούμε στα αγορές.
Όμως τα νούμερα δε βγαίνουν και η μόνη υποχώρηση των δανειστών προ του κ. σαμαρά είναι να υπογράφει το νέο μνημόνιο μετά τις ευρωεκλογές.
Οι πληροφορίες του Σπύρου Παπαδάκη αναφέρουν ότι στέλεχος του Μαξίμου του είπε «τα πράγματα είναι δύσκολα αλλα τις πρώτες 100 μέρες της προεδρίας τα πράγματα θα είναι χαλαρά μετά τις 15 Φεβρουαρίου θα αρχίσει μια κουβέντα για το κενό που υπάρχει για το 2014 και τον Ιούνιο θα υπογραφεί το νέο μνημόνιο».

SpiroSpero

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...