Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Φωτογραφίες απο την μεγαλειώδη πορεία εναντίον της "ελληνικος χρυσός" στην Θεσσαλονίκη.

by petrosdiver.
Με μια τεράστια διαδήλωση οι κάτοικοι της Χαλκιδικής χθες έδειξαν, για πολλοστή φορά, την αντίθεσή τους στην λειτουργία της "ελληνικός χρυσός".
Αυτοί οι άνθρωποι  παρά την βίαιη και παράνομη καταστολή της αστυνομίας που κατα διαστήματα έχουν δεχθεί, σε συνδυασμό με την συστηματική διαβολή και δυσφήμιση απο τα μέσα ενημέρωσης, δεν σταματούν να αγωνίζονται για το δικαίωμα όλων μας στη ζωή 
Στην Ελλάδα της κρίσης, όπου η προστασία του περιβάλλοντος υποβαθμίζεται δραματικά, η κοινωνία της Χαλκιδικής βγαίνει στους δρόμους για να υπερασπιστεί το δάσος της, το νερό και τον αέρα της. Μας θυμίζει ότι ακόμη και σήμερα υπάρχουν δημόσια αγαθά που είναι αδιαπραγμάτευτα και πολίτες που δεν εξαγοράζονται. 










Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...