Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Μα καλά στις ΗΠΑ δεν έχουν Μνημονιακους ; H JPMorgan να πληρώσει $ 1,7 δισ. για τον Madoff !

jpmorgan madoff victimsnetakias.
Εδώ στην Ελλάδα έδωσαν όλα τα λεφτά των Ταμείων, Νοσοκομείων, Πανεπιστημιών για να σώσουν τους απατεώνες Τραπεζίτες και οι βλάκες οι Αμερικάνοι πληρώνουν Πρόστιμα ! 
Αντί να τους πουν Μαζί τα Φάγαμε και να τους βάλουν και Χαράτσι για να πληρώσουν τα Σπασμένα…
JPMorgan θα πληρώσει $ 1,7 δισ. Για τα θύματα της απάτης του Madoff !
NEW YORK (Reuters) – JPMorgan Chase & Co θα καταβάλει $ 1.700.000.000 ποινή για τη διευθέτηση τελών από τις ομοσπονδιακές αρχές των ΗΠΑ ότι η τράπεζα παρέλειψε να αναφέρει ύποπτες δραστηριότητες που σχετίζονται με το σύστημα Πυραμίδας του Madoff.
Η τράπεζα είχε παραβιάσει τους νόμους που απαιτούν ότι παρακολουθούν τη δραστηριότητα των πελατών για το ξέπλυμα χρήματος στην υπόθεση Madoff, ανακοίνωσαν οι αρχές την Τρίτη. !
http://www.huffingtonpost.com/2014/01/07/jpmorgan-madoff-victims_n_4554474.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...