Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

ΕΕ-ΗΠΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ: ΔΝΤ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ

http://www.southteksurvival.com/publishImages/bombshell-kerry-caugh-tusing-fake-photos-of-dead-kids-from-the-iraq-war-to-fuel-the-syrian-conflict~~element267.pngΓράφει η Σοφία

Όλοι οι ΔΝΤόδουλοι μια κοψιά!
Στους ολιγάρχες του πλούτου μοιράζει υπουργία η συμμορία της ΓΑΠοσένκο στην Ουκρανία.
Τραπεζίτες, καναλάρχες (α ρε κοντομηνά γιατί να μην είσαι Ουκρανός… καλομελέτα κι έρχεται), χαλύβουργες…χε…χε…και καταζητούμενοι οι υπουργοί της ΔΝΤόδουλης μεταβατικής χούντας της Ουκρανίας!
Υπουργός εσωτερικών ο κύριος Αρσεν Ακόβωφ (κάπως έτσι τον είπαν) τι ιδιαίτερο έχει; Μία σύλληψη στην Ιταλία και τον καταζητεί η Ιντερπόλ!!!!!!
Θα είναι ο πρώτος καταζητούμενος που γίνεται υπουργός!!!
Μ΄αυτόν θα πάει να μιλήσει ο Κέρρυ, που δεν μπορεί να καταλάβει πώς μπορούν κάποιοι προσπαθούν να εισβάλλουν σε χώρες, με προκατασκευασμένα προσχήματα…

Αηδιάζεις βλέποντας όλους αυτούς τους άθλιους που μαζεύονταν σαν τα όρνεα για να επιτεθούν εναντίον της Λιβύης και της Συρίας, που υπέθαλψαν όλα τα εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί και στις δύο χώρες, που στήριξαν και στηρίζουν με λύσσα και με κάθε τρόπο την βία, τον σκοταδισμό και τον φανατισμό, που δεν έχουν αφήσει εδαφική ακεραιότητα που να μην την παραβιάσουν και ανθρώπινο δικαίωμα που να μην έχουν καταπατήσει κατά συρροή και κατ’ επάγγελμα, να μιλάνε περί νομιμότητος, περί διεθνών συνθηκών, περί σεβασμού και να υποκρίνονται πέρα από κάθε λογική και τόσο απροκάλυπτα ότι η χούντα που στηρίζουν έχει σχέση με την νομιμότητα…
Κι από κάτω να έχουν τους πεμπτοφαλαγγίτες δημοσιοκάφρους -που σωστά τους αποκαλεί έτσι ο κόσμος- που αντί για λειτουργοί της αλήθειας και της ενημερώσεως έχουν μεταβληθεί σε κράχτες και προπαγανδιστές των δικτατορικών σοβιέτ της ΕΕ.
Τόσο οι πολίτες της Ε.Ε. όσο και οι πολίτες των ΗΠΑ υφίστανται τον δεσποτισμό άθλιων, διεφθαρμένων, ανάλγητων, τοπικών εξουσιών, που δεν έχουν ίχνος ακεραιότητας, ίχνος φροντίδας, προσφοράς και σχέσης με τους λαούς στην εξουσία των οποίων βρίσκονται. Οι οποίες μοιάζουν να έχουν καταληφθεί μαζικά από κάποια δύναμη που τους υποβάλει την ίδια εχθρική συμπεριφορά προς τους πολίτες των χωρών τους, τον ίδιο τρόπο υπονόμευσης των δικαιωμάτων τους και των πραγματικών συμφερόντων της χώρας τους, και τον ίδιο τρόπο αντίδρασης στα γεγονότα.
Έχετε προσέξει πόσο ομοιογενείς, ακόμα και φραστικά, είναι οι αντιδράσεις τους σε όσα συμβαίνουν; Μοιάζουν να έχουν όλοι ένα μικροφωνάκι και να τους υποβάλει η ίδια "παραγωγούλα" τα λόγια τους! Λένε όλοι τους τα ίδια λόγια!!!!
Στην Ελλάδα βέβαια έχουμε πρωταθλητές στην υπονόμευση των συμφερόντων της χώρας και του ελληνικού λαού.
Ο δημοσκοπικά εξωκοινοβουλευτικός υπ. εξ.(;;) χαρατσέλος, που δεν εκπροσωπεί κανέναν πέραν του εαυτού του, έχει επιδοθεί σε ανελέητο αγώνα να ακυρώσει την μείωση της τιμής του φυσικού αερίου από την GAZPROM που επετεύχθη με προσωπική παρέμβαση του Πούτιν, πηγαίνοντας στο Κίεβο και λέγοντας απείρου κάλλους μ@λ@κίες υπέρ των "συναδέλφων" ΔΝΤόδουλων χουνταίων της Ουκρανίας.
Και δεν ξέρω αν η υπονόμευση αυτών των υπεραθλίων θα φτάσει μέχρι την προσπάθεια να συλλάβουν την πρώην ναυρχίδα του ουκρανικού ναυτικού που αυτομόλησε στην Κριμαία και ελλιμενίζεται προς το παρόν στην Σούδα.
Ο Θεός να βάλει το χέρι του…
Καλή λευτεριά σε όλους όσους την ζητούν.

olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...