Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Μια κρίσιμη “λεπτομέρεια” που δεν αναφέρουν τα ΜΜΕ για την Ουκρανία.

jachenyuk-nazistikos-xairetismosΓράφει ο petrosdiver.

Εισβολή...εισβολή !!! Λυσάξανε τα ντόπια και ξένα ΜΜΕ της διαπλοκής με την είσοδο των Ρωσικών στρατευμάτων στην Κριμαία.  Κίνηση ματ της αρκούδας... Ο Πούτην πήρε πρώτα το οκ απο την Δούμα, είπε και αυτός το δικό του οκ στο κάλεσμα το Πρωθυπουργού της Κριμαίας  και μετά πέρασαν τα ρωσικά στρατεύματα. 

Και τώρα η λεπτομέρεια: Όταν σε καλούν κάπου και δεχθείς να πας, είσαι επισκέπτης ΟΧΙ εισβολέας. Γι' αυτό και η αμηχανία στις δηλώσεις του Ομπάμια χθες.

Και κάτι ακόμα: Όσο η Ρωσία διατηρεί τις στρατιωτικές της βάσεις σε Ουκρανικό έδαφος καθώς και το δικαίωμα ανάπτυξης στρατευμάτων, μαντέψτε…

…η Ουκρανία δεν μπορεί να εισέλθει στο ΝΑΤΟ! Άρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...