Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

H απάντηση Σαμαρά ...στην κρίση !!!

Γράφει ο petrosdiver.

Ο άνθρωπος δεν είναι απλώς επικίνδυνος...είναι πολύ επικίνδυνος.

Σε σύντομη λοιπόν παρέμβασή του στο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Δουβλίνο  ο κ Σαμαράς έδωσε την απάντηση στην κρίση που μαστίζει την Ευρώπη:

«Η απάντηση στην κρίση είναι: Περισσότερη και καλύτερη Ευρώπη» και ακόμη ότι «δεν θα αφήσουμε τον λαϊκισμό και τον εξτρεμισμό να πλήξουν το ευρωπαϊκό οικοδόμημα».

'Ακουσον άκουσον !!! Αυτοί που έτρεξαν πρώτοι να συγχαρούν την τρελή την  Τιμοσένκο και να σφίξουν το χέρι της παράνομης κυβέρνησης των ισλαμοφασιστών της Ουκρανίας, νομιμοποιόντας τους με αυτό τον τρόπο, έχουν το θράσος να μιλάνε για λαϊκισμό και εξτρεμισμό. 

Επίσης ο κ. Σαμαράς σημείωσε ότι η οικονομία δεν είναι μόνο αριθμοί, (αλλά) πίσω βρίσκονται οι άνθρωποι και υπογράμμισε ότι πρέπει να ενισχυθεί η πολιτική για την αντιμετώπιση της ανεργίας και κυρίως της ανεργίας των νέων ανθρώπων.

«Η ιδεολογία μας ενώνει τους Ευρωπαίους, έχουμε “στρίψει” την Ευρώπη με επιτυχία μέσα από τεράστια προβλήματα. Πρέπει να λύσουμε μακροχρόνια προβλήματα. Η Ιρλανδία, η Πορτογαλία, η Κύπρος, η Ελλάδα πάνε πολύ καλύτερα. Η Ελλάδα ανακάμπτει- σύντομα θα βγει από την κρίση. Όλες αυτές οι επιτυχίες ήρθαν παρά τις προβλέψεις. Η Ευρώπη δουλεύει. Πιστέψαμε στους εαυτούς μας. Ανοίγουμε τον δρόμο για (μια) καλύτερη Ευρώπη, με μεγαλύτερη συνοχή, λιγότερη γραφειοκρατία, περισσότερες μεταρρυθμίσεις».

Καταλαβαίνεται με τί "ανθρώπους" έχουμε να κάνουμε;;;

ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΠΡΩΤΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ.

Άλλωστε ο Βοno σήμερα στο Δουβλίνο έδωσε την καλύτερη απάντηση στο "αφάν κατέ" της Ευρωπαϊκής ελίτ. Απευθυνόμενος προς τους ηγέτες και τους συνέδρους του ΕΛΚ (οι οποίοι μάλιστα τον χειροκροτούσαν παρατεταμένα) μίλησε για την κρίση στην Ιρλανδία και για τον ρόλο της Τρόικα δίνοντας... σόου:

«Ο ιρλανδικός λαός ξελάσπωσε τη χώρα. Μας πήδηξαν, αλλά τα καταφέραμε. Η Ευρώπη είναι ιδέα αλλά πρέπει να γίνει συναίσθημα», είπε μεταξύ άλλων ο Bono.

 Εδώ  οι δικοί μας οι οσφυοκάμπτες ακολουθούν αυτό που  τους είχε ζητήσει να κάνουν πριν απο κάποιο διάστημα ο ίδιος ο Σαμαράς " στα τέσσερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...