Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

“Σχολή βουλευτών” το Mega και ο ΔΟΛ!

Το Mega βγάζει βουλευτές! Μετά το Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος ίδρυσε το Ποτάμι, η Μαρία Σπυράκη, αναμένεται εκτός απροόπτου να είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΝΔ. Ταυτόχρονα, ο Παντελής Καψής, ο οποίος στο ΔΟΛ έφτασε στη θέση του αντιπροέδρου, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε ως αρθρογράφος στο “Έθνος”, πριν αναλάβει να σχεδιάζει τη ΝΕΡΙΤ, θα είναι υποψήφιος  ευρωβουλευτής με την Ελιά. 
Ο Ανδρέας Ψυχάρης, γιος του ιδιοκτήτη του ΔΟΛ, Σταύρου Ψυχάρη, είναι ο ιδιοκτήτης του ΔΟΛ, ενώ ο Θόδωρος Ρουσόπουλος, επί σειρά έτων δημοσιογράφος του Mega, διατέλεσε υπουργός επικρατείας της κυβέρνησης Καραμανλή.

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...