Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ!!!!

http://www.pame.gr/images/NEWS-PROSOPA/samaras-proskinoxarti.jpghttp://www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2013/11/samaras1.jpgΑπο την Σοφία

Όχι μόνο στην Ελλάδα που η λέξη “πρωθυπουργός” δίπλα στο “Σαμαράς” κι οι λέξεις “Προστασία του Πολίτη” και “Δικαιοσύνη” δίπλα στα ονόματα “Δένδιας” και “Αθανασίου” προκαλούν… “βαθύτατο σεβασμό”,( *:P γλώσσα*=)) στο πάτωμα από τα γέλια )αλλά και στις ΗΠΑ!!!!!
Άλλη κυβέρνηση της πρωταπριλιάς κι εκείνη…

Το τελευταίο ανέκδοτο το είπε ο τιτανοτεράστιος αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν σε τελετή που έγινε στον Λευκό Οίκο, λέει, για να τιμηθεί η 25η Μαρτίου….
Και τι είπε ο “θεός” ο Μπάιντεν; “Ο Σαμαράς είναι ηγέτης…” μην χτυπιέστε ακόμα γιατί δεν σταμάτησε εκεί, το συνέχισε! …. “με όραμα και τόλμη”!!!!



“Εδώ μπαρμπαμυτούσης! εδώ μπαρμπαμυτούσης! με λαμβάνεις παναθηναϊκάκια; Ο πελάτης θέλει να βάλετε τα μάφιν στον φούρνο τώρα!! Πάρε την Κοκκινοσκουφίτσα και την Φρουφρού και πες τους εκτελέσουν άμεσα την παραγγελία !!!!”

http://thumbs1.ebaystatic.com/d/l225/m/m5FJIiMWO-O5xk3MP428ciw.jpgΑν δεν χρειάζεται “όραμα” και “τόλμη” για να το κάνεις αυτό τι άλλο χρειάζεται;

Κι όταν οι κατ’ εξοχήν “τολμηροί” και “οραματιστές” του πλανήτη αναγνωρίζουν ότι μοιραζόσαστε τα ίδια ποιοτικά χαρακτηριστικά, ε τότε δεν χρειάζεται τίποτα άλλο!
Ούτε καν εκλογές, θα έλεγα…
Χμ… “ηγέτης με τόλμη και όραμα”…. ωραία επιγραφή και για ταπέτο εξώπορτας…

olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...