Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Σοβαρότης μηδέν: Ο σοβαρός κ. Κεδίκογλου σε σοβαρές ανακοινώσεις: "Ο Τσίπρας λέει ανοησίες αλλά ευτυχώς δεν τον παίρνουν σοβαρά".

Γράφει ο petrosdiver.
Σοβαρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο σοβαρός κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, σχολιάζοντας σοβαρά την μη σοβαρή συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο σοβαρό περιοδικό Bloomberg.
«Ο κ. Τσίπρας όταν διαπίστωσε ότι δεν μπορεί να προκαλέσει ακυβερνησία μέσα στη χώρα, με τις δηλώσεις του στο Bloomberg, προσπαθεί να προβάλει εικόνα ακυβερνησίας στο εξωτερικό! Η προσπάθειά του πέφτει και πάλι στο κενό. Εκθέτει μόνο τον εαυτό του. Φαίνεται πως δεν γνωρίζει ότι οι μεγάλες συμφωνίες δεν γίνονται μεταξύ κομμάτων που βρίσκονται στην κυβέρνηση. Γίνονται μεταξύ κυβερνήσεων, δηλαδή μεταξύ κρατών», 
δήλωσε μεταξύ άλλων σοβαρών δηλώσεων ο σοβαρός κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε σοβαρά:
«Αν κάθε κόμμα της αντιπολίτευσης αμφισβητούσε τις αποφάσεις της νόμιμης κυβέρνησης, καμία χώρα δεν θα μπορούσε να σταθεί διεθνώς. Πουθενά αλλού στον κόσμο - και σίγουρα όχι στην Ευρώπη - δεν λέγονται τέτοιες ανοησίες. Ευτυχώς δεν τον παίρνουν στα σοβαρά. Γιατί, αν τον έπαιρναν, η χώρα θα είχε πρόβλημα».
Αυτά απο έναν εξαιρετικά σοβαρό Κυβερνητικό εκπρόσωπο που προφανώς θέλει να τον πέρνουνε και
στα σοβαρά...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...