Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Απίστευτη δήλωση της Βούλτεψη/ Ναι στις ομαδικές απολύσεις! Τελικά η εξουσία αποκαλύπτει τους πραγματικούς χαρακτήρες.


Με αφορμή την απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Εργασίας, να εγκρίνει για πρώτη φορά ομαδικές απολύσεις στη Χαλυβουργία Ασπροπύργου,  η κυβερνητική εκπρόσωπος κ. Βούλτεψη
μιλώντας στην τηλεόραση του MEGA ,

τάχθηκε ανοιχτά υπέρ των ομαδικών απολύσεων  σε επιχειρήσεις, προκειμένου αυτές να μην χρεοκοπήσουν.
Οι ομαδικές απολύσεις, σχετίζονται με την ικανότητα μιας επιχείρησης «να υπάρχει ή να μην υπάρχει», τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος, και συνέχισε λέγοντας «αν χρεοκοπήσει η επιχείρηση θα φύγουν όλοι και κανείς δε θα ρωτηθεί».
Πρόσθεσε επίσης, πως το Συμβούλιο Εργασίας, έχει αυστηρά κριτήρια με τα οποία εξετάζει τα αιτήματα των επιχειρήσεων. Όπως είπε οι εταιρίες θα πρέπει να πείθουν ότι είναι στα πρόθυρα της χρεοκοπίας!!! «Πρέπει να είναι πάρα πολλά τα στοιχεία και πάρα πολύ πειστικά», δήλωσε η κ. Βούλτεψη.
Τώρα θα πρέπει να ανακοινώσουμε στην κυβερνητική εκπρόσωπο οτι:
α) Δεν είμαστε ηλίθιοι, δεν διαθέτουμε IQ ραδικιού και δεν τρώμε κουτόχορτο.
β) Δεν υπάρχει ποτέ μονο μια οδός επίλυσεις προβλημάτων, πάντα υπάρχουν και εναλλακτικές, αρκεί κάποιος να θέλει να τις δεί. 
Θα μπορούσε ίσως να μας αναφέρει η κυβερνητική εκπρόσωπος, το πως και το γιατί έφτασε εκεί η συγκεκριμένη επιχείρηση και γιατί η ΣΙΔΕΝΟΡ σταμάτησε να παράγει σίδερο. 
Να μας πει η κ. Βούλτεψη, εαν έχει σχέση με την σημερινή κατάσταση της επιχείρησης, το γεγονός της αύξησης της φορολογίας στην περιουσία των Ελλήνων, της αύξησης απο 25% έως και 800% του ρεύματος και η προσθήκη όλων των άλλων φόρων.
Αντί λοιπόν να διορθώσουν τα κακώς κείμενα, αποφάσισαν να απολύσουν εργαζόμενους αυξάνοντας την ανεργία και σώζοντας έτσι οχι την επιχείρηση και τα Ελληνικά συμφέροντα, αλλά τους Γερμανούς και τους Τούρκους.
Και για όσους δεν γνωρίζουν τα της οικοδομής όλο το μετάλλευμα εισάγεται απο την Τουρκία, όπως επίσης ότι όλα τα μεγάλα έργα (ΜΕΤΡΟ Πειραιά και Θεσσαλονίκης, ΜΑLL, Εθνικές οδοί, κτλ.) θα φτιαχτούν με Τουρκικό Μέταλλο. 





Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...