Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

ΝΔ: Απολύουν υπαλλήλους την ωρα που δίνουν τσουβαλια δημοσίου χρήματος στον μεγαλοφειλετη Βωβό!

…έτσι ακριβως σώζουν την χωρα.
Σε μαζικές απολύσεις υπαλλήλων προχωρά το κόμμα που φέρεται να ειναι η Νεα Δημοκρατία. Συγκεκριμένα έχουν απολυθεί 10 άτομα ενώ ο συνολικός αριθμός αναμένεται να φτάσει τους 50!
Ανάμεσα στους απολυμένους ειναι και μια ανύπαντρη μητέρα, δείγμα προφανώς κοινωνικής ευαισθησίας.
Επιπλέον, σύμφωνα με δημοσιεύματα το κόμμα δεν πληρώνει ούτε τα χαράτσια, ακολουθώντας προφανώς το δόγμα του σπιτονοικοκύρη. Του κυρίου Βωβού δηλαδη.
Την ίδια στιγμή λοιπόν που το κόμμα απολύει ανύπαντρες μανάδες για να γλιτώσει πεντακοσάρικα, συνεχίζει να δίνει εκατομμυρια δημοσιου χρήματος στον μεγαλοφειλετη του δημοσιου και των (ανακεφαλαιοποιημενων) τραπεζών, Βωβό
Δεν χρειάζεται κανενα άλλο σχόλιο.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...