Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Ο αποκλεισμός της Ντόρας ανοίγει τον ασκό του Αιόλου στα γαλάζια χαρακώματα!

ntora ntoraΜε σχόλια – φαρμάκι για την επιλογή του Δημήτρη Αβραμόπουλου από τον Αντώνη Σαμαρά από συνομιλητές της Ντόρας, ακόμη και αν αυτά τα σχόλια δεν αποδίδονται σε... κύκλους της πρώην υπουργού, έρχονται οι πρώτες αντιδράσεις για τη μη επιλογή της. 
Τέτοια σχόλια που προϊδεάζουν για την καυτή εσωκομματική περίοδο που διανοίγεται από εδώ και μπρος. 
Μιλώντας στο usay.gr, στενή συνομιλητής της Ντόρας έλεγε χαρακτηριστικά ότι «για να φεύγει ο Αβραμόπουλος στις Βρυξέλλες σημαίνει ότι η ΝΔ τελείωσε και άρα επιλέγει την ασφαλή φυγή από την Ελλάδα και τις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις. Όσο για εμάς – εννοεί το στρατόπεδο της Ντόρας – από εδώ και μπρος δεν θα κάτσουμε ήσυχοι!» 
Και αυτό το τελευταίο συνεπάγεται πολλά καθώς το τελευταίο διάστημα εν όψει της πιθανής αξιοποίησής της η Ντόρα Μπακογιάννη είχε επιβάλει σιγή ασυρμάτου σε όλους όσοι συμμερίζονται τις απόψεις της και την κριτική που κάνει στις κυβερνητικές επιλογές. 
Και εφ' εξής αυτή η σιγή, αναμένεται να αλλάξει άρδην...
Την ίδια ώρα την οργή του Δημήτρη Αβραμόπουλου προκάλεσε η προσβλητική ανάρτηση στο facebook του Ανδρέα Παπαδόπουλου πρώην εκπροσώπου της ΔΗΜΑΡ, ο οποίος χαρακτήρισε τον υπουργό Άμυνας «κύριο Τίποτα». Η στενή σχέση που διατηρεί πλέον ο Ανδρέας Παπαδόπουλος με την οικογένεια Μπακογιάννη, χρέωσε απ' ευθείας στην πρώην υπουργό τη φαρμακερή ανάρτηση στο fb, κάνοντας έξαλλο τον Δημήτρη Αβραμόπουλο. Δεν γνωρίζουμε αν ο υπουργός Άμυνας μίλησε απ' ευθείας με την κ. Μπακογιάννη ή μέσω τρίτων, η ουσία είναι ότι η ανάρτηση εξαφανίστηκε από τον «τοίχο» του Ανδρέα Παπαδόπουλου μέσα σε λίγες ώρες...

SpiroSpero

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...