Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Όσοι πίστεψαν στο μνημονιο πρόκοψαν! Οι υπόλοιποι...

Έχουμε κουραστεί απο την λαϊκίστικη καραμέλα των μίζερων συνωμοσιολόγων πως “το μνημονιο κατέστρεψε την Ελλαδα”!
Ηλθε επιτέλους η ωρα να τους διαψεύσουμε με ντοκουμέντα.
Η αληθεια ειναι πως αυτοι που πίστεψαν φλογερά και υπηρέτησαν το μνημονιο, οχι μονο πρόκοψαν, αλλα ζουν και μια ονειρεμένη ζωή. Οι υπόλοιποι, οι βρωμοελληνες, χαμένοι στην αντιμνημονιακή τους μιζέρια, ας πεινάσουν.
Δειτε τα τέσσερα τρανταχτά παραδείγματα: Ντορα Μπακογιάννη: Πόσες μνημονιοφοβες μανάδες μπόρεσαν να προικίσουν την θυγατέρα τους με βίλα 16 δωματίων; Καμμιά. Η Ντορα, στήριξε το μνημονιο και προκοψε.

 

Γιαννης Ραγκουσης: Πόσοι ψεκασμένοι οικογενειάρχες μπόρεσαν να χτίσουν με δανειο του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας μια τέτοια παραμυθένια βίλα, που να νοικιάζεται εώς και 2,000 την ημερα; Κανένας. Ενδεικτικό οτι η βίλα ειδικεύεται σε γκέι ζευγάρια, αφού απαγορεύει την είσοδο στα αντιπαθητικά και αντιπαραγωγικά όντα που ονομάζονται “παιδιά”.

 

Γιωργος Παπακωνσταντινου: Δεν χρειάζονται λόγια για τον πρωτεργάτη του μνημονίου. Βίλα με ενοίκιο 6000 ευρώ την εβδομάδα. Η δύναμη της θέλησης του μνημονίου μάλιστα, μπόρεσε να μεταμορφώσει μια γούρνα σε πολυτελή πισίνα…

 Αδωνις Γεωργιάδης: Ποσά αντιμνημονιακά γίδια μπορούν να πανε την γυναίκα τους στην πισίνα του πολυτελούς Εκάλη κλαμπ; Κανείς. Χωρίστε τους κορίτσια, και βρείτε άνδρες μνημονιακούς. Να ζήσετε

λίγο ζωούλα και εσείς…

olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...