Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

BINTEO:ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕΤΑΝΟΣ

jbjjhljlhjjhl Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά
Δημοσιεύθηκε το βίντεο με τον αποκεφαλισμό του δεύτερου αμερικανού ρεπόρτερ, του Steven Sotloff ο οποίος εμφανιζόταν και στο βίντεο του αποκεφαλισμού του James Foley από το Ισλαμικό Κράτος. Ο τζιχαντιστής που ταυτοποιήθηκε με τον βρετανό ράπερ είχε προαναγγείλει τον θάνατό του δια αποκεφαλισμού. Με το δεύτερο βιντεοσκοπημένο αποκεφαλισμό, εμφανίζεται δυστυχώς και ένα τρίτο υποψήφιο θύμα, βρετανικής καταγωγής.

Ο Steven Sotloff όπως και το προηγούμενο θύμα, δηλώνει ότι ως αμερικανός πολίτης πληρώνει το τίμημα για την επίθεση που ξεκίνησαν οι ΗΠΑ κατά του Ισλαμικού Κράτους. Απευθύνεται στον Ομπάμα αλλά αναφέρεται και στην προγενέστερη πολιτική των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ.

Γιατί εγώ Ομπάμα πρέπει να πληρώσω με τη ζωή μου το τίμημα για τη δική σου ανάμειξη στο Ιράκ; Υποτίθεται ότι πρέπει να διασφαλίζεις τα συμφέροντα των αμερικανών…Χάσαμε τόσους άνδρες και τόσα χρήματα των φορολογουμένων πολιτών για τους προηγουμενους πολέμους των ΗΠΑ κατά του Ισλαμικού Κράτους. Θυμάμαι ότι είχες υποσχεθεί προεκλογικά να φέρεις πίσω τα στρατεύματά μας στην πατρίδα από το Αφγανιστάν και το Ιράκ…Εδώ είμαστε Ομπάμα κοντά στο τέλος της θητείας σου και δεν τα έκανες αυτά και πας να ξαναβάλεις τον αμερικανό λαό σε μια αναμμένη φωτιά…

jbkjjj

Ύστερα με το μαχαίρι προτεταμένο σε νευρικό ραπίστικο στυλάκι, ο νεαρός τζιχαντιστής επαναλαμβάνει ρυθμικά σχεδόν τις ίδιες φράσεις. Απευθυνόμενος στον Ομπάμα σε πολύ μέτρια αγγλικά με κακή προφορά , λέει:

kgkggkgkkkg

Αφού εσύ τώρα Ομπάμα ξεκίνησες να βομβαρδίζεις το Ισλαμικό Κράτος και να αγνοείς τις σοβαρές μας προειδοποιήσεις … Εσύ λοιπόν Ομπάμα με τις πράξεις θα έχεις έναν ακόμα αμερικανό υπήκοο…αυτό είναι το μήνυμά μας Ομπάμα.Captur Αφού εσύ συνεχίζεις να βομβαρδίζεις τους ανθρώπους μας και εμείς θα συνεχίζουμε με το μαχαίρι να σφάζουμε τους επόμενους δικούς σου ανθρώπους.

Captur

To πιο τρομερό είναι ότι αφού ο κουκουλοφόρος ισλαμιστής έσφαξε υπό τη σημαία της ISIS σε επίσης ερημική περιοχή το θύμα του, στη συνέχεια παρουσίασε και τον επόμενο υποψήφιο προς αποκεφαλισμό, βρετανό υπήκοο David Cawthorne Haines.

khgkgkgk

Την Παρασκευή η μητέρα του Shirley Sotloff είχε απευθύνει προσωπική έκκληση στον ηγέτη της ISIS Abu Bakr al-Baghdadi αποκαλώντας τον με τον τίτλο του “χαλίφη του Ισλαμικού Κράτους”. Του δήλωσε ότι “έμαθε πολλά για την ισλαμική θρησκεία και για τον προφήτη Μωάμεθ που έχει δώσει εντολή να προστατεύουν τους ανθρώπους των Γραφών”. Τον ικέτευσε “να δώσει αμνηστία στον γιό της με την εξουσία του ως χαλίφη διότι σύμφωνα με το Ισλάμ δεν πρέπει να τιμωρηθεί ένας άνθρωπος που δεν ευθύνεται για κάτι”… Και όμως ο γιός της αποκεφαλίστηκε

kkjbjbjkbk

H απελπισμένη μητέρα δήλωσε στον Χαλίφη ότι “ο γιός της υποστήριζε τους μουσουλμάνους που υφίστανται κακομεταχείριση από τους τυράννους”. Προφανώς εννοούσε τον ως τύραννο τον Πρόεδρο Άσσαντ . Και οι δυο δημοσιογράφοι έκαναν ρεπορτάζ από την πλευρά της λεγόμενης ένοπλης συριακής αντιπολίτευσης και τότε όλα τα διεθνή μέσα κατηγορούσαν τις κυβερνητικές αρχές της Συρίας για τις εξαφανίσεις.

 Δείτε το βίντεο με προσοχή άνω των 18 ετών


cable news network/il jiornale

dimpenews

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...