Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Το μόνο που απομένει στην κυβέρνηση των εντολοδόχων είναι η προκήρυξη των εκλογών

Γράφει ο Μαγια 

Ο πανικός του παραπαίοντος συστήματος Σαμαρά-Βενιζέλου, εκτοξεύει σε δυσθεώρητα ύψη την πολιτική ηλιθιότητά του.
Η καθεστωτική προπαγάνδα, σε πλήρη παράκρουση, πασχίζει να εμφανίσει την κυβέρνηση των εντολοδόχων, πως έχει προετοιμαστεί για να …διαπραγματευτεί σκληρά και να θέσει …κόκκινες γραμμές στους επικυρίαρχους!
«Σε θέση μάχης έχει τεθεί σύσσωμη η ελληνική κυβέρνηση εν όψει της άφιξης της τρόικας», διαλαλούν οι γκεμπελίσκοι της Διαπλοκής. «Αυτή τη φορά ο Αντώνης Σαμαράς και το επιτελείο του τα έχουν σχεδιάσει όλα στην εντέλεια, ώστε το αποτέλεσμα να είναι επιτυχημένο για την χώρα».
Έχει χαθεί κάθε αίσθηση της πραγματικότητας, κάθε αίσθηση του αβυσσαλέου ψεύδους τους, κάθε αίσθηση του χλευασμού και εμπαιγμού της νοημοσύνης μας.
Σε λίγες ώρες ξεκινά η πέμπτη και φαρμακερή αξιολόγηση από τους δανειστές. Η Τρόικα επανέρχεται δριμύτερη, ζητώντας τη συμμόρφωση της κυβέρνησης με όλα τα υπεσχημένα. Ακόμη και αυτά, τα οποία είχε «κουκουλώσει» προχείρως, προκειμένου να μην απομονωθεί και από τα στρώματα που παραδοσιακά τη στήριζαν.
Οι αλλεπάλληλες προσπάθειες του Μαξίμου να διασωθεί, παριστάνοντας ότι γυρίζει σελίδα και βγάζει τη χώρα από το Μνημόνιο, καταρρέουν.
Αποκάλυψη τώρα, και στους πλέον δύσπιστους και αφελείς, για την κυβέρνηση Σαμαρά! Εκτός της πλήρους απομόνωσή της από την κοινωνία, αντιμετωπίζει και σοβαρά προβλήματα συνοχής. Δεν είναι μόνο αδύναμος, αλλά και ιδανικός παίκτης για να τελειώσει τη «βρόμικη δουλειά».
Τα ψέματα τελειώνουν. Η συγκυβέρνηση βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Δείχνει πλήρως ανίκανη να δράσει. Πλέον, το μόνο που της απομένει είναι η προκήρυξη των εκλογών. Την οδηγούν στις πρόωρες κάλπες, δηλαδή, σε πραγματική εκλογική σφαγή και προφανώς σε αλλαγή ηγεσίας, ο Αδωνις με τη Βούλτεψη!

by olympia spyr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...