Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

2,68 δισ. «χάρισε» ο Σαμαράς στον Λάτση!


Μας παρουσίασαν τον Λάτση ως µεγάλο επενδυτή, που βοηθά τη χώρα να βγει από το τέλµα. Κι όµως, κατά τη διετία 2012 – 2014, µόνο αυτός «βοηθήθηκε»... Αγόρασε το Ελληνικό κατά 2 δισ φθηνότερα από την αξία του, ενώ και απ' το Golden Hall κέρδισε έκπτωση τουλάχιστον 640 εκατ. ευρώ!
Κερδισµένος κατά 2 δισ. ευρώ (!), από την προκλητική εύνοια της κυβέρνησης Σαµαρά, βγήκε ο όµιλος Λάτση στην περίπτωση της εξαγοράς του πρώην αεροδροµίου του Ελληνικού, αφού σύµφωνα µε έκθεση του Τεχνικού Επιµελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ) η Lamda Development αγόρασε το καλύτερο «φιλέτο» της Ευρώπης σε τιµές... Βραχατίου Κορινθίας! Ητοι µε 92 ευρώ/τ.µ. δόµησης, αντί για 492 ευρώ/τ.µ.!
GOLDEN DEAL ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ GOLDEN HALL!
Τουλάχιστον 640 εκατ. ευρώ από µισθώµατα για 90 έτη κέρδισε (και πάλι, όλως περιέργως...) η Lamda ∆οµή του Σπύρου Λάτση στο IBC (International Broadcasting Center), το ∆ιεθνές Κέντρο Ραδιοτηλεόρασης των Ολυµπιακών Αγώνων επί της Λεωφόρου Κηφισίας, το οποίο έχει µετατραπεί σε... Mall των πλουσίων (Golden Hall).

Το ΧΩΝΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...