Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Το σημερινό τετ-α-τετ του πιτσαδόρου με τον αντισυνταγματολόγο ...για την οικονομία

by petrosdiver.
Έντονη κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες στην κυβέρνηση, με τον Αντώνη τον πιτσαδόρο και τον Βαγγέλη τον εφευρέτη του νόμου "κανένα πολιτικό λαμόγιο ένοχο" να δίνουν νέο ραντεβού αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου, σε μια προσπάθεια να σκίσουν και το τελευταίο καλσόν που τους απόμεινε σε ένδειξη υποταγής,   ώστε να δελεάσουν τους λογιστές της τρόικας και  να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση έως τις 31 Δεκεμβρίου.
Είναι δε τέτοιο το κάζο που έχουν "φάει",  ώστε αυτό που είχαν σκοπό να μας επιβάλλουν οι τροϊκανοί από την αρχή, δηλ. την παράταση του προγράμματος - μνημονίου, τώρα το άλλαξαν και έγινε και αυτό "όρος της διαπραγμάτευσης". Θα πρέπει δηλ. να δώσουν οι δυο κυβερνητικοί εταίροι ακόμη μια "μάχη"για να κερδίσουν την παράταση που θα μας επιβάλλουν ούτως ή άλλως οι "φίλοι" μας οι Ευρω-πέοι.
Η συνάντηση των δύο κυβερνητικών εταίρων έρχεται λίγες μόλις ώρες μετά τις δηλώσεις των ευρωπαίων αξιωματούχων που συμμετείχαν στο Euroworking Group για την ανάγκη εξεύρεσης λύσης αναφορικά με το ελληνικό ζήτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...