Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ “ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙΣ” ΚΑΙ ΝΕΟ “ΑΙΜΑ” ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΒΡΗΚΑΝ “ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ” ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ- Ο ΘΙΑΣΟΣ ΞΕΨΥΧΑΕΙ ΚΑΙ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ “ΣΥΣΤΗΜΑ”-ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Βρωμερά και τρισάθλια σενάρια από τα ανδρείκελα της Β’ Κατοχικής Κυβέρνησης Τσολάκογλου, βρίσκουν στέγη και παρηγοριά -την ώρα που ξεψυχάνε- στις θερμές αγκαλιές του Γιώργου Μπόμπολα, της χειρότερης εκδοτικής και δημοσιογραφικής μορφής στήριξης του πιο μειοδοτικού και προδοτικού καθεστώτος, χειρότερου και από την Χούντα των Απριλιανών του 1967 αλλά και των μαυραγοριτών του ’44.
Τρείς μαριονέτες του πολιτικού βίου-ειδικά ο Σημίτης το γένος του οποίου πάντα τα έκανε πλακάκια με τους ισχυρούς από την εποχή της Ναζιστικής κυριαρχίας στη χώρα- με άρθρα τους στον μοχλό του συστήματος, στο γνωστό “Έθνος” της Μεταμόρφωσης Χαλανδρίου, εκλιπαρούν για “συναινέσεις” και ενωτικά κηρύγματα την ώρα που η κοινωνία τους έχει γυρίσει την πλάτη, υπό τον φόβο μήπως πέφτοντας από την εξουσία δουν κατάματα το σκληρό πρόσωπο της Δίκης: Της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης που δεν υπακούει στις δοσιλογικές τακτικές Αθανασίου και έχει σκοπό να τους κλείσει φυλακή. Αυτό φοβούνται τα τερατόμορφα τσιράκια των Γερμανικών Ανακτόρων. Τη φυλακή. Και τότε δεν θα τους λυπηθεί κανένας όταν η χώρα απαλλαγεί από την Εφιαλτική μορφή τους. Οι δρόμοι στένεψαν. Οι Γερμανοί ζητάνε την πλήρη παράδοση της μάζας. Το ξεδόντιασμα, την αφαίμαξη, την απόλυτη φτωχοποίηση. Και αυτοί ζητάνε κι άλλες θυσίες. Κι άλλο αίμα στην αρένα της συμφωνίας με τον Άξονα.

“Ο ΕΠΩΔΥΝΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ”, μας λέει το Κυριακάτικο “Έθνος”.

“Οι πιο κρίσιμες ώρες! Παρεμβαίνουν Σαμαράς, Βενιζέλος και Σημίτης

Το νέο τοπίο μετά τη διαπραγμάτευση-θρίλερ με τους δανειστές. Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, στέλνουν μηνύματα μέσω «Έθνους» με αποδέκτες τα κόμματα και την κοινωνία.

Την αμετακίνητη θέση του ότι «η πολιτική συμφωνία για την επόμενη μέρα μετά το πρόγραμμα πρέπει να κλείσει οριστικά μέσα στον Δεκέμβριο», εκφράζει με τον πλέον κατηγορηματικό τόνο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μέσα από το βαρυσήμαντο άρθρο του που δημοσιεύει το «Έθνος της Κυριακής», εν μέσω μιας κρίσιμης, της κρισιμότερης ίσως διαπραγμάτευσης από την είσοδο της χώρας μας στο μνημόνιο μέχρι σήμερα.

«Η χώρα δεν κυβερνιέται με απλές πλειοψηφίες, ούτε με 25%, ούτε με 35%, ούτε με 151 βουλευτές. Η χώρα θέλει πολύ μεγάλες συναινέσεις και συσπειρώσεις», λέει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σημειώνοντας: «Την πατήσαμε με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο βοσκός με τον λύκο και τα πρόβατα».

«Η νέα αυτή φάση δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι μόνο μια επιστροφή στην ομαλότητα, αλλά μια δημιουργική και ανατρεπτική περίοδος προκειμένου να επιτευχθεί-πέρα από την έξοδο από το μνημόνιο- ο πρωταρχικός στόχος που πρέπει να είναι η έξοδος από την πολιτική, κοινωνική και οικονομική υστέρηση» υποστηρίζει ο Κώστας Σημίτης”.

Αυτά του υπαγορεύουν, αυτά λέει η στημένη μαριονέτα των Γερμανών. Η κοινωνία και ότι έχει απομείνει όρθιο από αυτή, οφείλει να πράξει το χρέος της. Να τους λιώσει τα κεφάλια με το παλιό σκαρπίνι του παππού της. 

http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...