Επιμέλεια: Τιτίκα Ανουσάκη
Στη 1 το μεσημέρι η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σταυρούλα Ξουλίδου θα περάσει το κατώφλι της Εισαγγελίας προκειμένου να καταθέσει όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της σχετικά με την προσέγγιση χρηματισμού την οποία κατήγγειλε πως δέχθηκε προκειμένου να αποχωρήσει από το κόμμα της.
Η κ. Ξουλίδου μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη είπε πως πριν από περίπου ένα χρόνο δέχτηκε ένα αίτημα φιλίας από το facebook, από έναν άνθρωπο ο οποιος είχε φιλική προσέγγιση και εξέφραζε τον θαυμασμό του «ότι αδικούμαι στον χώρο που είμαι», είπε χαρακτηριστικά. 
Η κ. Ξουλίδου είπε πως ο εν λόγω κύριος είπε πως «έχει υψηλούς φίλους στην κυβέρνηση και πως πρέπει να αρπάξει την ευκαιρία».
Σύμφωνα με τη κ. Ξουλίδου όταν τον ρώτησα για τι ευκαιρία μιλάμε τότε αντάλλαξαν τηλέφωνα και αφού μεσολάβησαν δυο με τρεις τηλεφωνικές συνομιλίες φέρεται να της είπε ότι θέλει να βρεθούν. 
Η κ. Ξουλίδου λέει ότι «όταν τον ρώτησα για ευκαιρίες κλπ μου είπε πως κάποιοι θα φύγουν από το κόμμα εν καιρώ και ότι είναι κρίμα να μην εκμεταλλευτώ την ευκαιρία γιατί η ταρίφα είναι 2 με 3 εκατ. ευρώ».
«Θεώρησα ότι μου στήνεται μια παγίδα του είπα ότι δεν με ενδιαφέρει καμια τέτοιου είδους πρόταση και του απέκλεισα κάθε επικοινωνία μαζί μου», πρόσθεσε.
Σε παρέμβασή του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος είπε πως δεν θα έπρεπε να ξανανοίξει η υπόθεση αλλά θα έπρεπε να ξεκινήσει καινούρια προκαταρκτική έρευνα, σχολίασε τη στάση του γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκου ο οποίος είπε πως ο άνθρωπος αυτός δεν έχει σχέση με τη ΝΔ ενώ τέλος έιπε πως ο άνθρωπος που επικοινωνούσε με την κ. Ξουλίδου είχε σχέση με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη.
Στην ίδια εκπομπή ο κ. Μηταράκης έκανε λόγο για «παθολογική εμμονή» του κ. Καμμένου μαζί του. «Τον συγκεκριμένο κύριο δεν τον γνωρίζω. Είναι ένας από τους χιλιάδες ανθρώπους που με ακολουθούν στο Facebook και από το twitter. Είναι συγκεκριμένοι οι συνεργάτες μου και στο υπουργείο και στο πολιτικό μου γραφείο και τον συγκεκριμένο κύριο δεν τον γνωριζω», τόνισε.
Στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη παρενέβη και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Άδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας στις εγκλήσεις Καμμένου ότι ο εν λόγω άνθρωπος είναι γνωστός και φίλος του. Όπως υποστήριξε ο εν λόγω κύριος ήταν ακόλουθός του στα social media και πως μάλιστα του είχε επιτεθεί εξαιτίας των περικοπών στις συντάξεις.

NewPost