Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Τσόμσκι: «Εξεγερτική λαϊκή αντίδραση η νίκη ΣΥΡΙΖΑ»

«Εξεγερτική λαϊκή αντίδραση» απέναντι στις «άγριες και καταστροφικές» πολιτικές που έχουν επιβληθεί από την τρόικα στην Ελλάδα χαρακτήρισε τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ο γνωστός διανοητής και καθηγητής γλωσσολογίας, Νόαμ Τσόμσκι. Μιλώντας «Στο κόκκινο» ο κ. Τσόμσκι είπε ότι «η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ είναι, πιστεύω, μια εξεγερτική λαϊκή αντίδραση στις άγριες και καταστροφικές πολιτικές που έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα από την Τρόικα, μια από πολλές παρόμοιες αντιδράσεις στην Ευρώπη, και μέχρι στιγμής αυτή που πρωταγωνιστεί. Θα υπάρξουν πολλά και πολύ σοβαρά εμπόδια στην προσπάθεια να εφαρμοστούν υγιείς και ανθρώπινες πολιτικές». 
Σύμφωνα με τον Νόαμ Τσόμσκι, «η επιτυχία δεν θα είναι μόνο νίκη για την Ελλάδα αλλά και για πολλούς άλλους που υπόκεινται στην επίθεση του νεοφιλελευθερισμού στον παγκόσμιο πληθυσμό, επίθεση που παίρνει πολλές μορφές». 

Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...