Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Προς Ποταμίσιες μονταζιέρες: Εάν η Κουντουρά και ο Παπαδημούλης ταυτίζοντο, θα ήταν στο ίδιο κόμμα.

Τεράστιες οι «Αποκαλυψεις» Από τις νεόδμητες μονταζιέρες του Θεοδωράκη και της παρέας του. Ανακάλυψαν ξαφνικά αντικρουόμενες δηλώσεις στελεχών του ΣυΡιζΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, προεκλογικά!
Σοβαρά βρε γκαιμπελίσκοι; Τέτοια ανακάλυψη ούτε ο Κολόμβος. Να έχουν δηλαδή αντικρουόμενες δηλώσεις στελέχη που βρίσκονται σε διαφορετικά κόμματα. Και όταν μιλάμε βέβαια για αντικρουόμενες δηλώσεις εννοούμε διαφορετικές απόψεις σε πολιτικά και κοινωνικά θέματα. Ο ορισμός δήλαδή της ύπαρξης διαφορετικών πολιτικών κομμάτων. Και το ανακάλυψαν ποιοι;; οι διαπλεκόμενοι ρεμπεσκέδες του ποταμιού! Το μοναδικό μόρφωμα δηλαδή που κατάφερε να διαφωνήσει ακόμα και με τον εαυτό του πριν τις εκλογές!
Το μόνο πράγμα που είναι σίγουρο πια το ποτάμι της διαπλοκής είναι ότι τους περιμένουν πολλές και τις άρρωστες εκπλήξεις στη συνέχεια.

by olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...