Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Μακραίνει ο μακάβριος κατάλογος της κρίσης. Μάνα και γιος "βούτηξαν" στο κενό από τον 5ο όροφο...

by petrosdiver.  
Το οικονομικό αδιέξοδο πιθανότατα ήταν ο λόγος που οδήγησε μάνα και γιο στο απονενοημένο διάβημα.
Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε χθες στις 09:00'  το πρωί στη Χαλκίδα. Μια μάνα με τον 27χρονο γιο της βούτηξαν στο κενό από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας που ζούσαν. 
Αποτέλεσμα η μητέρα 63 ετών να σκοτωθεί επί τόπου ενώ ο 27χρονος γιος της να εκπνεύσει λίγο αργότερα στο νοσοκομείο, όπου διακομίσθει με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Την αστυνομία είχε ειδοποιήσει λίγο μετά τις 9.00πμ  ένας ένοικος της ίδιας  πολυκατοικίας, ο οποίος ανέφερε για τους δύο αυτόχειρες που βρίσκονταν πεσμένοι στον ακάλυπτο.
Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια,  αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα και τα τελευταία 3,5 χρόνια η γυναίκα αδυνατούσε να πληρώσει ακόμη και το ενοίκιο. Την κατάσταση είχε επιδεινώσει και το κόψιμο, (εδώ και 2,5 χρόνια), μιας μικρής αναπηρικής σύνταξης που έπαιρνε η συγκεκριμένη γυναίκα και η οποία αναγκαζόταν πολλές φορές να απευθυνθεί στο φιλόπτωχο ταμείο του δήμου.
Το Α.Τ. Χαλκίδας έχει αναλάβει την έρευνα για να διαπιστώσει τα ακριβή αίτια της τραγωδίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...