Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Η χούντα των Βρυξελλών δια στόματος Γιούνκερ αποκαλύπτει ότι τους ενοχλεί η Δημοκρατία




Γράφει ο petrosdiver.  
Αντιδράσεις προκαλούν οι δηλώσεις του προέδρου της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ στη γαλλική τηλεόραση,  ο οποίος μεταξύ άλλων υποστήριξε, φανερώνοντας και τις "δημοκρατικές του ευαισθησίες", ότι:

«Αν σήμερα κάναμε ό,τι ζητάει η ελληνική κυβέρνηση, με κάθε λεπτομέρεια εννοώ, και αν αύριο οι Φινλανδοί που ψηφίζουν σε λίγο καιρό και οι Ισπανοί που ψηφίζουν το φθινόπωρο… πρέπει να αλλάζουμε πολιτική, κάθε φορά που γίνονται εκλογές; Πρέπει να θεωρήσουμε ότι οι Συνθήκες δεν είναι πια Συνθήκες και ότι οι κανόνες δεν είναι πια κανόνες, επειδή έγιναν εκλογές;»
Και θέλοντας να το "απαλύνει" κάπως συνέχισε λέγοντας: 
«Συνεπώς, αυτό που λέω είναι ότι δεν μπορούμε να αλλάζουμε κανόνες ή Συνθήκες κάθε φορά που γίνονται εκλογές. Αλλά πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη το εκλογικό αποτέλεσμα»
 Δηλαδή κατά τον κύριο αυτό, δεν έχει σημασία τι αποφασίζουν οι λαοί ασκώντας το δημοκρατικό τους δικαίωμα του εκλέγειν.
Δεν έχει σημασία αν μια κυβέρνηση αποδοκιμάστηκε  λόγω των πολιτικών της λιτότητας που εφάρμοσε.
Για τον κ. Γιούγκερ σημασία έχει να μην αλλάζουν οι κανόνες. 
Τύποι σαν τον κ. Γιούγκερ βρίσκονται στα ύπατα αξιώματα της ΕΕ και μας διοικούν.
Ας δείξουμε σ' όλους αυτούς τους τύπους, ότι η νέα Ελληνική κυβέρνηση θα δώσει την αυριανή  μάχη στο Eurogroup, με σημαία την νοπή εντολή του Ελληνικού λαού και σύμμαχο τους πολίτες που θα δείξουν και πάλι την υποστήριξή τους στον αγώνα να τερματιστούν οι  πολιτικές της λιτότητας, στις πλατείες όλης της χώρας και  της Ευρώπης».




Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...